ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλαφούζος: Ο λόγος που κρατάει ακόμα τον Αλόνσο!

Μένει μέχρι να φύγει ο Nτιέγκο Αλόνσο, αφού ο Αλαφούζος μιλάει ήδη με προπονητές.
Αλαφούζος: Ο λόγος που κρατάει ακόμα τον Αλόνσο!

Ο Αλαφούζος αποφάσισε. Ο Αλόνσο μένει μέχρι να φύγει από τον Παναθηναϊκό, αφού ήδη εξετάζονται υποψήφιοι διάδοχοι του Ουρουγουανού.

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε μια σαφώς πιο βελτιωμένη version στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Βέβαια, πάλι έμεινε στο μηδέν, ξανά δεν κέρδισε και πλέον η κατάσταση είναι τόσο… μίζερη στο τριφύλλι, που όπως και με τον ΠΑΟΚ, οι ισοπαλίες στα ντέρμπι, πανηγυρίζονται σαν νίκες!

Ο Γιάννης Αλαφούζος εδώ και καιρό ακούει φωνές που του λένε να αλλάξει τον Ντιέγκο Αλόνσο. Το Sportime εξάλλου αποκάλυψε οτι κάποιοι εντός του κλαμπ σπρώχνουν τον Γκουστάβο Πογιέτ!

Ο Αλαφούζος που είναι ρίσκο να γράψεις το πρωί την άποψη του, αφού πριν δύσει ο ήλιος μπορεί να την έχει αλλάξει 2-3 φορές, έχει πάρει τις αποφάσεις του. Ο Ντιέγκο Αλόνσο μένει, μέχρι να φύγει. Και είναι δεδομένο οτι θα συμβεί, από την στιγμή που εξετάζει προπονητές και βαφτίζεται στήριξη, η… παράταση της παραμονής του Ουρουγουανού στον πάγκο.

Ο Αλαφούζος αποφάσισε να του δώσει δύο εβδομάδες ακόμα μέχρι το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League. Αν ο Παναθηναϊκός δεν κερδίσει ούτε εκεί, τότε ο Αλόνσο θα αποχωρήσει από το «τριφύλλι». Μέχρι τότε, εκτός από τον χρόνο που κερδίζει ο Αλόνσο, έχει και ο Αλαφούζος το περιθώριο να έχει έτοιμο τον επόμενο, κάτι που σήμερα δεν υπάρχει.

Ο Αλαφούζος δεν θέλει πάλι να την πατήσει όπως το καλοκαίρι με μεταγραφές που δεν προχώρησαν και φάνηκε οτι ο σύλλογος δεν είxε plan b, με χαρακτηριστική την περίπτωση του αριστερού μπακ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλαφούζος: Ο λόγος που κρατάει ακόμα τον Αλόνσο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!