ENGINE POWER

Ράλι του Μαρόκου – Édouard Boulanger (Dacia): «Θα είναι κλειστές μάχες μέχρι τον τερματισμό»

Ο πλοηγός του Nasser Al-Attiyah δίνει μια πολλά υποσχόμενη αξιολόγηση μετά τα δύο πρώτα μαροκινά στάδια. Μια κούρσα που οδηγεί στη γενική κατάταξη.
Ράλι του Μαρόκου – Édouard Boulanger (Dacia): «Θα είναι κλειστές μάχες μέχρι τον τερματισμό»

Στο Dacia, ο Édouard Boulanger είναι ένας χαρούμενος άνθρωπος μετά το δεύτερο στάδιο του Ράλι του Μαρόκου 2024 Ο Γάλλος συνοδηγός του Nasser Al-Attiyah οδηγεί τη γενική κατάταξη χάρη σε μια νίκη σταδίου και μια δεύτερη φορά στη 2η ειδική.

Μια χαρά ανάμεικτη με ανακούφιση ακούγεται στην ομιλία του Édouard Boulanger, που αγωνίζεται στον πρώτο αγώνα του Dacia Sandrider. «Ξέραμε ότι το αυτοκίνητο ήταν αρκετά αποδοτικό», μας εξηγεί ο πλοηγός . Από την άλλη, δεν ξέραμε πού θα συγκριθεί με τα άλλα αυτοκίνητα. Έτσι, ακόμα κι αν η αίσθηση ήταν καλή, έπρεπε να ελεγχθεί. Γι’ αυτό υπήρχε ένα καλό χαμόγελο στα χείλη όλων, είναι μια μεγάλη επιβεβαίωση για όλη την ομάδα. Είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι για το τι μένει να γίνει, αλλά βλέπουμε αμέσως ότι δεν είμαστε εκτός παιχνιδιού. »

Τη Δευτέρα επετεύχθη ο χρόνος του ξυστό χωρίς να κάνει μεγάλη επίθεση ο Nasser Al-Attiyah, κάτι που λέει πολλά για τις επιδόσεις που κρύβει ακόμα το γαλλορουμανικό 4×4. «Ακόμα τα καταφέραμε σε συγκεκριμένες στιγμές. Οπότε, είναι σίγουρα καθησυχαστικό για όλους. Είναι καλό για την ομάδα μετά από μήνες δουλειάς που δεν ήταν απαραίτητα εύκολη. Και τότε, ακόμη και τις τελευταίες εβδομάδες, ήταν πολύ τεταμένο. Το αυτοκίνητό μας ήταν σε ρόδες τρεις μέρες πριν την αναχώρηση, οπότε αυτό ήταν. Δούλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή. Το χαμόγελο είναι κυρίως για την ομάδα γιατί κάνει τρελή δουλειά τον τελευταίο καιρό. »

Ο Édouard Boulanger θέλει να παραμείνει «διαυγής»

Ο Édouard Boulanger, ωστόσο, δεν θέλει να εμπλακεί πολύ γρήγορα και αρνείται να πιστέψει ότι είναι ο νικητής του Rallye du Maroc το βράδυ της Παρασκευής. Υπάρχουν ακόμη τρία απαιτητικά στάδια για να ολοκληρωθούν, κυρίως το τελευταίο διήμερο που συνδυάζει αμμόλοφους και απαιτητική πλοήγηση. «Παραμένουμε διαυγείς για το υπόλοιπο ράλι. Τα βήματα είναι καλά. Τα στάδια είναι μεγάλα, θα είναι δύσκολα. »

Τέλος, ο Γάλλος συγκυβερνήτης θα ήθελε να υπογραμμίσει τον υποδειγματικό χαρακτήρα του αριστερού συντρόφου του στην τρέχουσα επιτυχία της ομάδας. «Δεν είναι για να μειώσει τον ρόλο του αυτοκινήτου, αλλά είναι να μεγιστοποιήσει πραγματικά τη σημασία του οδηγού. Κάποιοι, όπως ο Νάσερ, είναι ικανοί να πάνε ένα βήμα παραπέρα από άλλους. Οπότε παιδιά σαν αυτό, δώστε τους ένα αυτοκίνητο που δεν σταματάει και δεν θα απέχουν πολύ από τη νίκη. Μετά, διαρκεί λίγα λεπτά, αλλά θα συνεχιστεί. Θα είναι στενές μάχες, αλλά καλές μάχες. »

Δες  όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ράλι του Μαρόκου – Édouard Boulanger (Dacia): «Θα είναι κλειστές μάχες μέχρι τον τερματισμό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!