VIRAL

Εσείς έχετε ακούσει τη φήμη για τα Minions και τα εξαφανισμένα παιδιά του 1903;

Τα Minions, οι αγαπημένοι κίτρινοι χαρακτήρες από τις ταινίες Despicable Me, έχουν γίνει αντικείμενο μιας παράξενης φήμης στο διαδίκτυο.
Εσείς έχετε ακούσει τη φήμη για τα Minions και τα εξαφανισμένα παιδιά του 1903;

Τα Minions, τα μικροσκοπικά κίτρινα πλάσματα που αγαπήσαμε από τις ταινίες Despicable Me, έχουν προκαλέσει πολλές συζητήσεις λόγω μιας περίεργης φήμης που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με αυτή τη φήμη, τα Minions βασίζονται σε παιδιά που υπέστησαν πειράματα στις αρχές του 20ού αιώνα ή κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η θεωρία αυτή ενισχύθηκε από φωτογραφίες του 1903 και της δεκαετίας του ’40, στις οποίες απεικονίζονται άνθρωποι με στολές που μοιάζουν με εκείνες των Minions. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αυτά τα παιδιά ήταν θύματα πειραμάτων για την επίτευξη της «Αρίας φυλής» στη ναζιστική Γερμανία.

Παρόλο που αυτή η φήμη έχει κερδίσει έδαφος στα social media, δεν υπάρχει καμία απόδειξη που να την επιβεβαιώνει. Οι δημιουργοί των Minions, Pierre Coffin και Chris Renaud, έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι τα Minions σχεδιάστηκαν ως αστεία, κωμικά πλάσματα, εμπνευσμένα από την κωμωδία του βωβού κινηματογράφου. Στην πραγματικότητα, οι εικόνες που παρουσιάζονται ως «απόδειξη» της φήμης, απεικονίζουν δύτες του 1908 και όχι παιδιά σε πειράματα.

 

dites 1903 minions

@ladtips

minions

♬ Babel – Gustavo Bravetti

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εσείς έχετε ακούσει τη φήμη για τα Minions και τα εξαφανισμένα παιδιά του 1903;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.