ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τρόμαξαν με την εικόνα του. Παλαίμαχος!

Εικόνα... βετεράνου ποδοσφαιριστή είχε ο Μπακαγιόκο στο Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ!
ΠΑΟΚ: Τρόμαξαν με την εικόνα του. Παλαίμαχος!

Κανένα σημάδι βελτίωσης ο Μπακαγιόκο. Τρόμαξαν με την εικόνα του Γάλλου στη Λιβαδειά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ!

Το εκτεταμένo rotation είναι γεγονός ότι το συνηθίζει ο Λουτσέσκου και ίσως το παρακάνει κιόλας κάποιες φορές. Δέκα στους έντεκα άλλαξε στη Λιβαδειά, σε σχέση με το ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Στεάουα κι αν μπορούσε ίσως θα έδινε ανάσες και στον Κοτάρσκι. Στο τέλος του βγήκε αλλά χρειάστηκε να επέμβει η… παλιοσειρά, Βιεϊρίνια, για να ανεβάσει την ομάδα όπως ο Καμαρά που είναι σταθερή αξία. Αυτή είναι άλλη κουβέντα όμως.

Το ζητούμενο είναι πως στον ΠΑΟΚ τρόμαξαν με την εικόνα του Μπακαγιόκο. Ενός ποδοσφαιριστή που ήρθε να μπει στα παπούτσια του Μεϊτέ και μέχρι στιγμής στα παιχνίδια που έχει παίξει, δεν έχει πείσει κανέναν ότι μπορεί να τα καταφέρει. Ο Μπακαγιόκο ήταν λύση της τελευταίας στιγμής, ουδέποτε υπήρξε πρώτη επιλογή του Λουτσέσκου που επέμενε για τον Μεϊτέ μέχρι την τελευταία στιγμή και τελικά χρειάστηκε να μιλήσει μαζί του για να του ξεκαθαρίσει ο Γάλλος πόσο όρεξη έχει για ποδόσφαιρο παρά την πτωτική του πορεία.

Στον αγώνα της Λιβαδειάς, περισσότερο η εικόνα του παρέπεμπε σε βετεράνο ποδοσφαιριστή παρά σε παίκτη που προσπαθεί να βρει τα πατήματα του. Κι αυτό είναι που ανησύχησε πάρα πολύ το τεχνικό επιτελείο, καθώς αντί να βλέπουν βήματα προς τα εμπρός, διακρίνουν πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν δείχνει το παραμικρό σημάδι βελτίωσης.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Τρόμαξαν με την εικόνα του. Παλαίμαχος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.