MARKET

Κάνε τους άλλους να κερδίζουν για λογαριασμό σου!

Ο Αθλητισμός χρειάζεται στελέχη με εξειδίκευση και γνώσεις
Κάνε τους άλλους να κερδίζουν για λογαριασμό σου!

Ο Αθλητισμός τους χρειάζεται όλους. Πάντα οι αθλητές είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές όμως η εξέλιξη του κάθε αθλητή και του κάθε αθλήματος είναι μια ιδιαίτερα σύνθετη διαδικασία. Απαιτεί εξειδικευμένα στελέχη και ειδική γνώση σε κάθε στάδιο – από τη Φυσική Αγωγή στα σχολεία και την Προπονητική μέχρι τη Διατροφολογία και το Αθλητικό Μάρκετινγκ.

Μπορείς να είσαι μέρος του Αθλητισμού χωρίς να είσαι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί το ταλέντό σου να είναι πολύτιμο για το άθλημα που αγαπάς χωρίς να είσαι αθλητής. Σπουδάζοντας στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του City Unity College η καριέρα σου αρχίζει. Θα κερδίσεις αναγνώριση και κύρος, θα ανεβάσεις αθλητές κι ομάδες στο βάθρο, θα κάνεις τον αθλητισμό μέρος της καθημερινότητας των ανθρώπων προάγοντας έναν τρόπο ζωής με ιδανικά, αξίες και καλύτερη υγεία.

Το City Unity College «προπονεί τους προπονητές».

Το τμήμα Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του City Unity College εκπαιδεύει άριστα καταρτισμένους γυμναστές, προπονητές και στελέχη του αθλητισμού για να ενταχθούν στο μεγάλο και δυναμικό αθλητικό οικοδόμημα. Το City Unity College συνεργάζεται με Πανεπιστήμια του εξωτερικού και προσφέρει προγράμματα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά. Διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για τις αθλητικές επιστήμες, προσφέροντας σπουδές σε 4 διαφορετικές κατευθύνσεις : Εκπαίδευση και Φυσική Αγωγή, Αθλητική Προπονητική, Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή και Υγεία, Διοίκηση Αθλητισμού. Η διάρκεια φοίτησης είναι 4 έτη και η διδασκαλία γίνεται στα Ελληνικά.

Τα θεωρητικά μαθήματα διεξάγονται στις σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις του City Unity College στο Σύνταγμα ενώ τα πρακτικά στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γ.Σ. καθώς και σε αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες πληρούν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται ανάλογα με το άθλημα.

Με κορυφαία προγράμματα σπουδών κι ουσιαστικές διεθνείς συνεργασίες

Το ΤΕΦΑΑ του CITY UNITY COLLEGE συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Βουργουνδίας που ιδρύθηκε το 1722 και συγκαταλέγεται στα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου σύμφωνα με διεθνείς αξιολογήσεις. Μεταξύ των ακαδημαϊκών προγραμμάτων που προσφέρει είναι το πρόγραμμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, που λειτουργεί στην Αθήνα, αποκλειστικά στο City Unity College. Το Πανεπιστήμιο Βουργουνδίας διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα προπονητικά κέντρα της Ευρώπης (Centre de l’ Expertise de la Performance – Gil Cometti), το οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ομάδες και αθλητές υψηλού επιπέδου.

Τα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών είναι υψηλού επιπέδου και υποστηρίζονται από το διεθνές αναγνωρισμένο εργαστήριο (Cognition, Action et Plasticité Sensorimotrice, INSERM 1093), το οποίο έχει πιστοποίηση από το Υπουργείο Παιδείας της Γαλλίας και το υψηλού κύρους Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Ιατρικής Έρευνας (Institut National de Santé et de Reherche Médicale, INSERM).

Το ΤΕΦΑΑ του CITY UNITY COLLEGE συνεργάζεται επίσης με την ETC – Evolving Tennis Coaching που αναπτύσσει τις δράσεις της στον τομέα της εκπαίδευσης και επιμόρφωσης προπονητών τένις. Η ETC αναλαμβάνει την ειδικότητα της προπονητικής στην αντισφαίριση και στα 4 έτη που προβλέπει η φοίτηση στο κολλέγιο, υλοποιώντας το πρόγραμμα σπουδών που έχει καταρτίσει το Γαλλικό Πανεπιστήμιο της Dijon, στον κλάδο της αθλητικής επιστήμης.

Το πρόγραμμα σπουδών αποτελεί εγγύηση επιτυχίας.

Το ακαδημαϊκό έτος στο ΤΕΦΑΑ του CITY UNITY COLLEGE αποτελείται από δύο εξάμηνα που το κάθε ένα έχει διάρκεια 14 εβδομάδες διδασκαλίας και 8 εβδομάδες εξετάσεων. Τα υποχρεωτικά μαθήματα καλύπτουν ουσιαστικούς τομείς στους οποίους είναι βασισμένη η σύγχρονη Φυσική Αγωγή. Άλλες κατηγορίες μαθημάτων αποτελούν οι Ξένες Γλώσσες, τα αθλήματα επιλογής που μελετώνται στο επίπεδο της σχολικής εκπαίδευσης και μαθήματα για εργασία με συγκεκριμένες ομάδες αθλουμένων.

Οι μέθοδοι διδασκαλίας και εκμάθησης σχεδιάζονται ώστε να συνδυάζουν τη θεωρία και την πρακτική, συμπεριλαμβανομένων σεμιναρίων, διαλέξεων, εργαστηρίων και υπαίθριων αθλητικών δραστηριοτήτων.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος ο σπουδαστής αποκτά όλες τις ειδικότητες του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Αυτό του επιτρέπει να ξεκινήσει άμεσα καριέρα με απασχόληση σε Γυμναστήρια, Αθλητικά Σωματεία, Τουριστικές Επιχειρήσεις, Προγράμματα Άσκησης και Υγείας. Μπορείτε να μάθετε πολλά περισσότερα στο cityu.gr/course/bachelor-of-physical-education-and-sport

Ο Αθλητισμός είναι για όλους. Αθλητές αλλά και γυμναστές, προπονητές και τεχνοκράτες που μπορούν να προσφέρουν πολλά στο κάθε άθλημα και την κοινωνία, κάνοντας καριέρα με ανεξάντλητες προοπτικές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάνε τους άλλους να κερδίζουν για λογαριασμό σου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.