ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Θα κάνουν έγκλημα σαν με Τζίμα και με τον Σμυρλή για να παίζει ο Σαμάτα; Ήμαρτον;

Ελπίζουμε ο Λάμπρος Σμυρλής να μην αδικηθεί όπως ο Στέφανος Τζίμας.
ΠΑΟΚ: Θα κάνουν έγκλημα σαν με Τζίμα και με τον Σμυρλή για να παίζει ο Σαμάτα; Ήμαρτον;

Ο Λάμπρος Σμυρλής ξεχωρίζει στην Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ καθώς πρόκειται για έναν 20χρονο επιθετικο, ιδιαίτερα δυνατό, γρήγορο, που χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και έχει επαφή με τον γκολ.

Από τα καλύτερα προτζεκτ των ακαδημιών του ΠΑΟΚ ο Σμυρλής, ο οποίος είναι διεθνής με τις Κ19 και Κ18 της Ελλάδας.

Ελπίζουμε ο Σμυρλής να μην αδικηθεί όπως ο Στέφανος Τζίμας, ο οποίος έπρεπε να πάει στη Γερμανία για να βγάλει… μάτια όταν ήξερε γι αυτόν όλη η Ελλάδα. Ειδικά αν πιάνει θέση επιθετικού στον ΠΑΟΚ ο κάποιος Σαμάτα των τριών γκολ και όχι οι νεαροί Έλληνες επιθετικοί από τις ακαδημίες του Δικέφαλου του Βορρά. Άλλη τρέλα και αυτή.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: Τρόμαξαν με την εικόνα του. Παλαίμαχος!

Γι΄ αυτό τα είπε ο Λουτσέσκου! Όλο το παρασκήνιο μέχρι την «έκρηξη»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Θα κάνουν έγκλημα σαν με Τζίμα και με τον Σμυρλή για να παίζει ο Σαμάτα; Ήμαρτον;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.