ΥΓΕΙΑ

Τι αποκαλύπτουν τα νύχια σου για την υγεία σου σύμφωνα με την ιατρική

ο φοιτητής ιατρικής Mike Dokas στο TikTok εξηγεί πώς τα νύχια σου μπορεί να δείχνουν σημαντικά σημάδια για την υγεία σου.
Τι αποκαλύπτουν τα νύχια σου για την υγεία σου σύμφωνα με την ιατρική

Στο viral video που ανέβασε ο Mike Dokas, φοιτητής ιατρικής, εξηγεί πώς τα νύχια μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για την κατάσταση της υγείας σου. Σημάδια όπως οι αλλαγές στο χρώμα, η υφή και οι γραμμές μπορεί να υποδηλώνουν προβλήματα, όπως έλλειψη βιταμινών, κυκλοφοριακά ζητήματα ή ακόμα και πιο σοβαρές παθήσεις. Η ανάλυσή του έγινε γρήγορα viral στο TikTok, προκαλώντας τεράστιο ενδιαφέρον και πολλά σχόλια από χρήστες.

δείτε το video

@mikedokas POV: Κοιτας τα νυχια σου τωρα 💅👀🫣 #ntaxei #med #medical #learn #information #doctor #nails #hospital ♬ Mysterious and sad BGM(1120058) – S and N

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι αποκαλύπτουν τα νύχια σου για την υγεία σου σύμφωνα με την ιατρική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.