MEDIA

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Αυτοί απαγάγουν το μωρό της Φιλιώς

Ο Σωτήρης δείχνει ακόμη μία φορά το αδίστακτο πρόσωπό του στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής της ΕΡΤ 1 «Ηλέκτρα».
Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Αυτοί απαγάγουν το μωρό της Φιλιώς

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: H Αρσινόη και οι κάτοικοί της δεν λένε να ηρεμήσουν από τις καταιγιστικές εξελίξεις που συμβαίνουν στη ζωή τους τον τελευταίο καιρό στη σειρά της ΕΡΤ1.

Αυτή τη φορά, όλοι είναι αναστατωμένοι από την πολυήμερη εξαφάνιση του άρχοντα του τόπου, του Πέτρου Βρεττού. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή εντοπίζεται σε γκρεμό το αμάξι του καμένο, όλοι θορυβούνται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του εντείνονται.

Ο Ορέστης, προσπαθώντας να καθοδηγήσει τις έρευνες, καλεί επίσημα τον Λάζαρο Δεληγιάννη από την ΚΥΠ να συνδράμει. Κι ενώ όλοι έχουν την προσοχή τους στραμμένη στην υπόθεση του Βρεττού, η Αγνή καταφέρνει και βρίσκει τη βαλίτσα με τα χρήματα της Ελβετίας.

Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας, φτάνοντας στο εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου μένει με την Αγνή, ακούει το κλάμα του μωρού του. Η Φιλιώ φτάνει κι εκείνη έπειτα από λίγο εκεί και τον βρίσκει με το παιδί της στα χέρια.

Εκείνος προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αλλά μάταια. Η Φιλιώ είναι σίγουρη πως εκείνος προσπάθησε να αρπάξει τον πικρό και κάπως έτσι το σχέδιο του Σωτήρη στέφεται από επιτυχία.

Το επόμενο πρωί βρίσκει τη Φιλιώ με μια βαλίτσα στο χέρι. Οι παγίδες, σε αυτή τη γύρα, έχουν στηθεί αριστοτεχνικά. Κι ο θύτης δεν θα λυπηθεί κανέναν.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Ηλέκτρα και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ποιος εξαφάνισε τον Βρεττό

Ηλέκτρα: Η Φιλιώ βρίσκει το Νικόλα με το παιδί της την αγκαλιά του

Ηλέκτρα: Ο Νικόλας ζει μετά τον πυροβολισμό – Βλέπει τον γιο του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Αυτοί απαγάγουν το μωρό της Φιλιώς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα