ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Θα χτυπήσει την πόρτα σε πρώην παικταρά του

Λέτε τον Γενάρη να έχουμε φλερτ;
Ολυμπιακός: Θα χτυπήσει την πόρτα σε πρώην παικταρά του

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί ακόμα να γεμίσει το κενό του Ιμπόρα, καθώς ο 36χρονος Ισπανός έκανε τον τέλειο 2ο γύρο πέρσι, με το Χοσέ Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, όταν και ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε με την τριπλή υποτροπή.

Ο Ολυμπιακός έδινε έως 800.000 ευρώ για να συνεχίσει στο Λιμάνι, όμως ο Ισπανός θέλησε να γυρίσει στην Ισπανία και τη Λεβάντε, στο β’ εθνική της Ισπανίας, με 250.000 ευρώ.

Βλέπετε στη Βαλένθια έμεινε η γυναίκα και οι δύο γιοι του Ιμπόρα.

Ο Ιμπόρα γύρισε στη Λεβάντε, την ομάδα της καρδιάς του για να την βοηθήσει να ανέβει στη La Liga.

Όμως ακόμα δεν έχει πείσει τον προπονητή, Χουλιάν Καλέρο, με τον Βιθέντε Ιμπόρα να περιορίζεται σε 20λεπτα.

Η Λεβάντε βρίσκεται στην τρίτη θέση με 15 βαθμούς σε οκτώ αγώνες, όμως ο Ιμπόρα δεν… περνάει καλά και δεν το κρύβει.

Λέτε τον Γενάρη να έχουμε φλερτ με τον Ισπανό που παραμένει μεγάλη αγάπη του Μεντιλίμπαρ; Είναι και που Ντάνι Γκαρσία δεν έχει ακόμα βρει τα πατήματά του.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάστε επίσης:

Μάρκο Στάμενιτς : Δεν θα βρει εύκολα χρόνο συμμετοχής…

Όταν ο Γιώργος Βαρδινογιάννης υποσχέθηκε το 1996 πως ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει ποτέ πρωτάθλημα – Είναι τρελός ο πρόεδρος του φώναζε το πλήθος!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Θα χτυπήσει την πόρτα σε πρώην παικταρά του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.