ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αυτές θα είναι οι πρώτες μεταγραφές του Ριμπάλτα

Η ΑΕΚ έχει πλέον τον Χαβιέρ Ριμπάλτα και επίσημα αλλά ήδη εκείνος ετοιμάζεται να φέρει και τις πρώτες αλλαγές
ΑΕΚ: Αυτές θα είναι οι πρώτες μεταγραφές του Ριμπάλτα

Η ΑΕΚ αυτό ήταν, έφερε τον Χαβιέρ Ριμπάλτα, ο οποίος ήδη ετοιμάζεται για τις πρώτες… μεταγραφές που θέλει να κάνει. Έτσι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Ο 44χρονος καταλανός έχει μάθει να ενεργεί γρήγορα και φυσικά το δείχνει το φοβερό βιογραφικό που έχει.

Είναι γνωστό εξάλλου πως έχει περάσει από Τορίνο, Μίλαν, Νοβάρα, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζενίτ, Πάρμα και Μαρσέιγ, κατά σειρά. Για να πει εξάλλου το ναι στην ΑΕΚ θα πάρει και ένα μεγάλο ποσό. Όπως διαβάσατε στο Sportime στο επταψήφιο για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Ο Ριμπάλτα είναι μεγάλο κεφάλαιο στην Ευρώπη. Τώρα αν θα γίνει και στην Ελλάδα είναι άλλο ζήτημα. Ανάλογου επιπέδου στελέχη δεν έχουν πετύχει π.χ.

Πάντως, ο καταλανός ετοιμάζει και τις πρώτες του αλλαγές. Αυτές θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σκάουτιγκ. Ο Ριμπάλτα έτσι ξεκίνησε και πορεύθηκε για χρόνια. Ως σκάουτ και στη συνέχεια ως επικεφαλής σκάουτ. Θέλει να είναι ένα κομμάτι που θα δουλεύει καλά. Τουλάχιστον έτσι όπως θέλει ο ίδιος.

Κάτι που σημαίνει πως αναμένεται να είναι και οι πρώτες του… μεταγραφές. Να φέρει δηλαδή κάποιους σκάουτ που ξέρει στην ΑΕΚ. Ή να συνεργαστεί με δίκτυα που γνωρίζει. Ειδικά σε κάποιες αγορές που είναι δύσκολες όπως π.χ. της Νότιας Αμερικής.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Αυτές θα είναι οι πρώτες μεταγραφές του Ριμπάλτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).