ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Μεγάλο ρίσκο ο Αλαφούζος – Δεν ακούει κανέναν!

Ο Παναθηναϊκός πορεύεται ως έχει και ο Γιάννης Αλαφούζος δεν αλλάζει άποψη.
Παναθηναϊκός: Μεγάλο ρίσκο ο Αλαφούζος – Δεν ακούει κανέναν!

Κόντρα στη λογική και σε όσα του λένε οι γύρω του, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν αλλάζει προπονητή. Ο Παναθηναϊκός δίνει μία τελευταία ευκαιρία στον Ντιέγκο Αλόνσο.

Η αναζήτηση για τον επόμενο έχει αρχίσει καιρό τώρα. Το μήνυμα στην αγορά το έχουν στείλει οι «πράσινοι», αλλά αφήνουν τον Αλόνσο μέχρι να βρουν τον επόμενο. Το αφεντικό του κλαμπ εκτιμά ότι υπάρχουν κάποιες λίγες ελπίδες να τη γυρίσει την κατάσταση ο Ουρουγουανός και γι’ αυτό δεν τον τελείωσε από τώρα.

Σε αντίθεση με ό,τι βλέπουν και πιστεύουν όλοι οι υπόλοιποι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει την άποψη πως άλλαξαν πολλά το καλοκαίρι και ο καθένας θέλει τον χρόνο του. Μόνο που υπάρχει ημερομηνία λήξης.

ΟΦΗ, Τσέλσι και Άρης είναι τα επόμενα τρία παιχνίδια μετά τη διακοπή και ο Παναθηναϊκός αναζητά το τέλειο. Εάν όχι το 3/3 λόγω των πολύ δυνατών Λονδρέζων, το 2/3 είναι το μίνιμουμ. Διαφορετικά ο Αλόνσο θα πακετάρει για άλλες πολιτείες.

Φυσικά όλο αυτό είναι στα όρια του ερασιτεχνικού προγραμματισμού και ενέχει τεράστιο ρίσκο. Πάντα είναι πιο εύκολο να αλλάζεις προπονητές στη διακοπή γιατί έχεις περισσότερο χρόνο για να δουλέψεις. Ωστόσο, το «τριφύλλι» πάει από τον δύσκολο δρόμο και εάν γίνει η στραβή, θα τρέχει και δεν θα φτάνει έχοντας σερί απαιτητικών αγώνων και πολύ μεγάλη πίεση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Μεγάλο ρίσκο ο Αλαφούζος – Δεν ακούει κανέναν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.