ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον έψαχνε η γυναίκα του και ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού του Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν αυτός που τον βρήκε δίχως τις αισθήσεις του.
Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον έψαχνε η γυναίκα του και ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη

Έχασε τη ζωή του ο παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ είναι νεκρός και σταδιακά βγαίνουν οι πρώτες πληροφορίες.

Η ανείπωτη τραγωδία έλαβε χώρο στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στο σπίτι του 31χρονου. Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή τον αναζητούσε για πολλές ώρες. Δεν μπορούσε να τον εντοπίσει και έτσι επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Εκείνο που της έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν πως ο άντρας της δεν είχε μιλήσει μαζί της για ώρες, ενώ ήταν τα γενέθλια του παιδιού τους.

Τελικά ο σπιτονοικοκύρης πήγε στο σημείο να δει τι συμβαίνει. Τελικά αντίκρισε τον Τζορτζ Μπάλντοκ να είναι στην πισίνα δίχως τις αισθήσεις του.

Κάλεσε το ΕΚΑΒ στις 22:29 και στις 22:38 υπήρχε ασθενοφόρο στο σπίτι του διεθνή δεξιού μπακ. Ωστόσο, αρνήθηκε να τον παραλάβει. Ο λόγος ήταν πως περίμενε την Ασφάλεια ώστε να ξεκαθαριστεί τι έχει συμβεί. Βάσει πρωτοκόλλου όταν πιστοποιείται θάνατος σε οικία, αναλαμβάνει η Σήμανση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο πηγαίνει και ο ιατροδικαστής. Με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, η σορός του δεν φέρει σημάδια, τραύματα ή μώλωπες.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Σοκ σε Παναθηναϊκό και Εθνική

Στην οικεία πάνε και άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Σοκαρισμένοι φυσικά είναι άπαντες στο «τριφύλλι». Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν το πίστευε, όταν του το είπαν. Παρεμφερής η κατάσταση και στις τάξεις των παικτών. Μαύρο έβαλε στα social media το «τριφύλλι» εις ένδειξη πένθους, όπως και η Εθνική.

Παγωμάρα επικρατεί και στις τάξεις της «γαλανόλευκης» φυσικά. Με πολλούς ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν συμπαίκτης εδώ και μία διετία. Υπό άλλες συνθήκες ίσως ήταν μέλος της αποστολής, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν τον είχε συμπεριλάβει στις κλήσεις του.

Τρομερό παιχνίδι της μοίρας ότι έχασε τη ζωή του μία μέρα πριν παίξει η Ελλάδα με την Αγγλία. Σε αυτό τον αγώνα οι διεθνείς θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια, ενώ με την Ιρλανδία θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον έψαχνε η γυναίκα του και ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.