ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζορτζ Μπάλντοκ : «Το όνομά μου είναι Γιώργος» (vid)

Οι πρώτες κουβέντες που είχε πει στα ελληνικά ο Τζορτζ Μπάλντοκ μπροστά στην κάμερα μετά από ματς της Εθνικής Ελλάδας
Τζορτζ Μπάλντοκ : «Το όνομά μου είναι Γιώργος» (vid)

Λίγο μετά τις πρώτες του εμφανίσεις με το εθνόσημο ήταν που μίλησε ελληνικά ο Τζορτζ Μπάλντοκ. Ως μέλος της Εθνικής ομάδας πια. «Το όνομά μου είναι Γιώργος», είχε πει μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος ο μπακ του Παναθηναϊκού (τότε της Σέφιλντ) είχε κινήσει γη και ουρανό για να αποκτήσει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας. Εκμεταλλευόμενος την καταγωγή της γιαγιάς του. Ήταν πολύ χαρούμενος που είχε παίξει πριν από 2,5 χρόνια τα πρώτα του ματς με την Ελλάδα.

Πάντα χαμογελαστό παιδί στην Εθνική και πρόσχαρος με τους συμπαίκτες του. Μαθήματα ελληνικών είχε κάνει και με τον συνονόματό του, Γιώργο Τζαβέλλα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζορτζ Μπάλντοκ : «Το όνομά μου είναι Γιώργος» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.