ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζορτζ Μπάλντοκ : Η εικόνα έξω από το σπίτι του λίγο μετά το θάνατό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι βίντεο που κυκλοφορεί και έχει εικόνα με το ΕΚΑΒ και την αστυνομία έξω από το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ
Τζορτζ Μπάλντοκ : Η εικόνα έξω από το σπίτι του λίγο μετά το θάνατό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έχασε τη ζωή του στην πισίνα του σπιτιού του. Ο θάνατός του Μπάλντοκ πιστοποιήθηκε από τους ανθρώπους της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σπίτι του παίκτη του Παναθηναϊκού.

Βάσει πρωτοκόλλου, όταν πιστοποιείται θάνατος σε οικία και όχι σε κάποιο νοσοκομείο, η σήμανση και οι αστυνομικές αρχές αναλαμβάνουν. Στο σπίτι του άτυχου παίκτη του «τριφυλλιού» λίγο μετά τις 22:45 έφτασαν και άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζορτζ Μπάλντοκ : Η εικόνα έξω από το σπίτι του λίγο μετά το θάνατό του (ΒΙΝΤΕΟ)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.