MEDIA

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Της ρίχνει δηλητήριο στο τσάι για να αποβάλλει

Δραματικές στιγμές στο Grand Hotel καθώς μία εγκυμοσύνη προκαλεί αντιδράσεις.
Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Της ρίχνει δηλητήριο στο τσάι για να αποβάλλει

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Μία αδίστακτη πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο, στο Grand Hotel, χρησιμοποιώντας ένα τσάι ως όπλο.

Στιγμές αγωνίας θα δούμε στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 η οποία σαρώνει μέχρι στιγμής την τηλεθέαση. Θα γίνει το κακό ή κάποιος θα δει την απόπειρα με το δηλητήριο;

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: To σκηνικό με το τσάι

Η Σοφία φέρνει στο ξενοδοχείο την έγκυο κοπέλα από την οποία θα πάρει το παιδί, προκειμένου να εργαστεί ως καμαριέρα.

Η Ελένη όμως, η οποία περιμένει το παιδί του Ρήγα, ανακαλύπτει τι πρόκειται να συμβεί και φοβάται μη χάσει τα κεκτημένα της. Έτσι αποφασίζει να κάνει κάτι ακραίο αποκαλύπτοντας το πραγματικό της πρόσωπο. Σερβίρει στην ανυποψίαστη κοπέλα ένα τσάι στο οποίο φρόντισε να ρίξει μέσα ένα δηλητηριώδες βότανο προκειμένου να την κάνει να αποβάλλει.

Για κακή της τύχη όμως η Αγγέλα τη βλέπει την ώρα που το κάνει και αποφασίζει να τους αλλάξει τα φλυτζάνια. Λίγο αργότερα η Ελένη υποφέρει από φρικτούς πόνους και αρχίζει να κάνει έντονους εμετούς.

Η Ελένη αρχίζει να κατηγορεί στον Νικόλα ότι η μητέρα του προσπάθησε να τον δηλητηριάσει. Εκείνος όμως θα ανακαλύψει την αλήθεια και τα πράγματα γίνονται δύσκολα για την Ελένη.

Διαβάστε επίσης:

Grand hotel επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική εμφανίζεται και την σκοτώνουν το επόμενο βράδυ

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Πιάνουν στα πράσα τη Νόρα να κλέβει παιδάκι

Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά επόμενα επεισόδια: Αυτός θέλει να βάλει τέλος στον Μήτρο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Της ρίχνει δηλητήριο στο τσάι για να αποβάλλει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα