MEDIA

Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά επόμενα επεισόδια: Σφαγή με Πανδώρα και Ρενάτα

Μία ανοιχτή σύγκρουση θα δούμε στη σειρά η Μάγισσα - φλεγόμενη καρδιά.
Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά επόμενα επεισόδια: Σφαγή με Πανδώρα και Ρενάτα

Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στη Μάγισσα καθώς η Ρενάτα με την Πανδώρα «σφάζονται» μεταξύ τους.

Η σειρά του ΑΝΤ1 σάρωσε την τηλεθέαση στην πρεμιέρα της γνωρίζοντας αποθεωτικά σχόλια από το κοινό. Η ιστορία του δεύτερου κύκλου όμως μόλις ξεκίνησε…

Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά επόμενα επεισόδια: Πανδώρα και Ρενάτα στα άκρα

H Ρενάτα είναι συγκλονισμένη από την ομολογία της Πανδώρας για το παρελθόν της με τον Σίλβιο το οποίο διαφέρει πολύ από όσα της έχει πει αυτός με το άνευ σημασίας φιλί που είχαν ανταλλάξει. Δε μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τα λόγια της και τα σύννεφα στο γάμο της με τον Σίλβιο πυκνώνουν κάθε μέρα.

Λίγο αργότερα η Πανδώρα παίρνει την απόφαση να ζητήσει τη βοήθεια του Σίλβιο για καλό σκοπό, τη δημιουργία ενός νέου οικισμού. Η πρωτοβουλία αυτή όμως θα φέρει νέες αναταράξεις στα 2 ζευγάρια.

Η συνεργασία της Ρενάτας με την Πανδώρα στη δημιουργία του οικισμού κάθε άλλο παρά καλή δεν είναι με τις δυο τους, όχι απλά να έχουν διαφορετικούς χαρακτήρες, να προσπαθούν να επιβληθούν η μία στην άλλη ως επίδειξη δύναμης. Η Πανδώρα σύντομα διαπιστώνει ότι η Ρενάτα δεν είναι εύκολος αντίπαλος και ότι κρύβει δύναμη μέσα της.

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες ξεσπά και η αδίστακτη Πανδώρα τα βρίσκει δύσκολα…

Διαβάστε επίσης:

Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά επόμενα επεισόδια: Αυτός θέλει να βάλει τέλος στον Μήτρο

«Φρενίτιδα» στο Twitter με τη «Μάγισσα»: «Μέχρι και η Κίτσου έπαθε Ντενίση»!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Της ρίχνει δηλητήριο στο τσάι για να αποβάλλει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά επόμενα επεισόδια: Σφαγή με Πανδώρα και Ρενάτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα