MARKET

Η Under Armour κυριαρχεί στο φετινό Spetses Mini Marathon

Η Under Armour ξεχώρισε μέσα από τις επιδόσεις των αθλητών που την εκπροσώπησαν στo 13ο Spetses Mini Marathon
Η Under Armour κυριαρχεί στο φετινό Spetses Mini Marathon

Το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας, τo 13ο Spetses Mini Marathon ολοκληρώθηκε με επιτυχία από 4 Οκτωβρίου έως 6 Οκτωβρίου, στο μαγευτικό νησί των Σπετσών.

Η Under Armour ξεχώρισε μέσα από τις επιδόσεις των αθλητών που την εκπροσώπησαν στo 13ο Spetses Mini Marathon.

Εκεί, επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές συναντήθηκαν για να αγωνιστούν με στόχο το επόμενο ρεκόρ τους.

Στο φετινό #SpetsesMiniMarathon, η Under Armour ξεχώρισε μέσα από τις επιδόσεις των αθλητών που την εκπροσώπησαν, τον performance εξοπλισμό που παρείχε στους αθλητές της διοργάνωσης, καθώς και την διάχυτη παρουσία της σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Το #UATeam κατέκτησε πολλαπλούς τίτλους στις απαιτητικές διαδρομές των 5km, 10km και 25km. Στον αγώνα των 10km, ο Μπάμπης Λαγός κατέκτησε την 3η θέση και η ΝτίνταΝάστου τη 2η στην ηλικιακή της κατηγορία.

Ο Μπάμπης Λαγός κέρδισε το ασημένιομετάλλιο στη διαδρομή των 5km, ενώ οι Κωνσταντίνος Φλίγκος και Junior Rush αναδείχθηκαν 1οι στην ηλικιακή τους κατηγορία. Η Ντίντα Νάστου τερμάτισε επίσης πρώτη στην ηλικιακή της κατηγορία, ενώ η Ίρις Χαμπαίου κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην αντίστοιχη κατηγορία.

Στη διάρκεια του τριημέρου, οι επισκέπτες βρέθηκαν στο UA περίπτερο για να δοκιμάσουν το νέο INFINITE ELITE. Σχεδιασμένο για προπονήσεις και επιδόσεις στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις, προσφέρει όσα χρειάζεται ένας runner. Στο περίπτερο της Under Armour , ο κόσμος είχε την ευκαιρία να συμμετέχει στο πιο γρήγορο ‘’Running Challenge’’ , ένα διαγωνισμό ταχύτητας, διεκδικώντας το νέο παπούτσι της εταιρίας.

Στην απέναντι πλευρά της Πλατείας Ποσειδωνίου, η εξειδικευμένη ομάδαφυσιοθεραπευτών ΄΄Physiorules΄΄ προσέφερε σε όλους τους ασκούμενους τη δυνατότητα αποθεραπείας από τον πολύ απαιτητικό αγώνα.

Τέλος στα πλαίσια της διοργάνωσης, η εταιρία παρείχε στο καθιερωμένο goodie bag των 4.500 και πλέον αθλητών που έλαβαν μέρος στους αγώνες, προσφέροντάς τους μία αποκλειστική προσφορά 15% για αγορές εξοπλισμού της Under Armour.

Η παρουσία της Under Armour στο Spetses Mini Marathon επιβεβαιώνει τη σταθερή δέσμευση της εταιρίας να βρίσκεται δίπλα στους αθλητές με τον πλέον προηγμένο εξοπλισμό, που τους βοηθά να ξεπεράσουν τα όριά τους και να κατακτήσουν νέους στόχους.

Το #UATeam εκπροσώπησαν οι: Ντίντα Νάστου, Δημήτρης Σελούλης, Μπάμπης Λαγός, Junior Rush, Ίρις Χαμπαίου, Πέρσα Αϊβάλη, Στεφανία Αγριμάνη, Σάκης Μπύρος, Ειρήνη Ζούλη.

Η Under Armour ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις, την οποία εκπροσωπεί σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Under Armour κυριαρχεί στο φετινό Spetses Mini Marathon», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.