ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ορεξάτος ο Γιουσούφ Γιαζίτσι σε ένα φιλικό που στο τέλος κανείς δεν ήθελε να γίνει

Πολλά... κιλά μπάλα ο Τούρκος.
Ολυμπιακός: Ορεξάτος ο Γιουσούφ Γιαζίτσι σε ένα φιλικό που στο τέλος κανείς δεν ήθελε να γίνει

Το έχει το γκολ ο Γιουσούφ Γιαζίτσι και το απέδειξε από την αρχή του φιλικού με τον Ατρόμητο στο Ρέντη, όπου οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν 1-0.

Ψευτεννιάρι έπαιξε ο Γιαζίτσι λόγω ελλείψεων στις τάξεις του Ολυμπιακού και είχε διάθεση να κάνει και να δείξει πράγματα.

Πολλά… κιλά μπάλα ο Τούρκος, με αίσθηση του γκολ, όμως θέλει ακόμα χρόνο.

Αναγνωστόπουλος (46′ Μπότης), Κοστίνια (65′ Ορτέγκα), Τανούλης, Μπιανκόν, Ανδρούτσος (65′ Ροντινέι), Ντάνι Γκαρσία, Ολιβέιρα, Λόλης, Παπακανέλλος, Βέλντε, Γιαζίτζι (65′ Έσε).

Απόλυτα… ήσυχος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς όλοι ακόμα και στον Ολυμπιακό ήταν επηρεασμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο του 31χρονου Τζορτζ Μπάλντοκ, του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα το φιλικό έληξε και νωρίτερα, στο 85ο λεπτό χωρίς να κρατηθούν καθόλου καθυστερήσεις, καθώς οι παίκτες και των δύο ομάδων ήταν σοκαρισμένοι. Επειδή είχε κλειστεί το φιλικό οι δύο ομάδες αποφάσισαν να μην το αναβάλουν.

Διαβάστε επίσης:

I’ll fucking do it darling

Άντρε Όρτα: Χαμός με τον Καρβαλιάλ λόγω Ολυμπιακού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ορεξάτος ο Γιουσούφ Γιαζίτσι σε ένα φιλικό που στο τέλος κανείς δεν ήθελε να γίνει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.