ENGINE POWER

2024 Ράλι Μαρόκου – Στάδιο 4: Ο Carlos Sainz κερδίζει την ειδική, ο Nasser Al-Attiyah πλησιάζει στη νίκη

Ο Carlos Sainz φέρνει στον Ford τον πρώτο του χρόνο γρατσουνίσματος με το Raptor που έχει εγκριθεί στα πρότυπα της FIA 2025 Στη γενική κατάταξη, ο Nasser Al-Attiyah άφησε πίσω του τον Sébastien Loeb και τον Guillaume de Mévius.
2024 Ράλι Μαρόκου – Στάδιο 4: Ο Carlos Sainz κερδίζει την ειδική, ο Nasser Al-Attiyah πλησιάζει στη νίκη

Κατάταξη Ράλι Μαρόκου 2024, Στάδιο 4:

rali-marokou-stadio-4-o-carlos-sainz-kerdizi-tin-idiki-o-nasser-al-attiyah-plisiazi-sti-niki

Γενική κατάταξη:

rali-marokou-stadio-4-o-carlos-sainz-kerdizi-tin-idiki-o-nasser-al-attiyah-plisiazi-sti-niki

  • Αυτή την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, το Ράλι Μαρόκου 2024 είδε τον τέταρτο νικητή διαφορετικών σταδίων σε ισάριθμες ημέρες διαγωνισμού. Ο Carlos Sainz και ο Lucas Cruz (Ford) κάνουν τη συζήτηση, ανακαλύπτοντας το νέο Ford Raptor στον ανταγωνισμό.
  • Το ισπανικό δίδυμο κέρδισε τον Yazeed Al Rajhi (Overdrive Racing) με 1’46”. Ο Guerlain Chicherit τοποθετεί το Mini του στην 3η θέση, στο 3’21”. Το Ford Raptor, ωστόσο, δεν μπαίνει στην κατηγορία FIA Ultimate όπως τα άλλα 4×4 στον αγώνα, αλλά στην κατηγορία Experimental. Το Ford έχει αναγνωριστεί σύμφωνα με τα πρότυπα της FIA 2025 και επομένως είναι διαφανές στην κατάταξη των αγώνων.
  • Τα επίσημα Dacia είναι πιο πίσω από τις προηγούμενες μέρες. Ο αρχηγός του 2024 Ράλι Μαρόκου, Nasser Al-Attiyah, σκέφτεται το πρωτάθλημα W2RC, του οποίου μπορεί να αναδειχθεί ξανά νικητής αύριο το απόγευμα. Ωστόσο, ανακτά σχεδόν 3 λεπτά με τον Sébastien Loeb (Dacia) και μπορεί πιο άνετα να οραματιστεί την προοπτική μιας νίκης στο Rallye du Maroc, την παραμονή του τερματισμού.
  • Νικητής την Τετάρτη, ο Sébastien Loeb (Dacia) έπρεπε να ανοίξει την ειδική. Ο Αλσατός ήταν λιγότερο άνετος σε αυτόν τον ρόλο και αυτό έγινε αισθητό στα ενδιάμεσα. Χάνει τη θέση του στο προσωρινό βάθρο, τώρα μπροστά από τον Guerlain Chicherit, νικητή του Ράλι του Μαρόκου 2022.
  • Τη δεύτερη θέση στη διοργάνωση παραμένει ο Guillaume de Mévius (Mini). Ωστόσο, ο Βέλγος δέχθηκε πολύτιμα λεπτά στον Al-Attiyah και φλερτάρει με 10 λεπτά πίσω από την επίσημη Dacia.

Δες  όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «2024 Ράλι Μαρόκου – Στάδιο 4: Ο Carlos Sainz κερδίζει την ειδική, ο Nasser Al-Attiyah πλησιάζει στη νίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!