ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με Πινέδα

Η ΑΕΚ και ο Πινέδα τα έχουν βρει για το... γενικό καλό αλλά πλέον στο Μεξικό δεν τον βλέπει μόνο η Μοντερέι
ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με Πινέδα

Η υπόθεση Πινέδα για την ώρα έχει… κλείσει, πέρασε η όποια κρίση στις σχέσεις ΑΕΚ – παίκτη για τώρα. Ο  ποδοσφαιριστής άλλωστε είναι βασικός στο μυαλό του Ματίας Αλμέιδα και στην πράξη φυσικά.

Το καλοκαίρι αργεί, αλλά κάνεις στο Μεξικό δεν ξεχνά τον Πινέδα όπως και το γεγονός πως ο παίκτης έχει ρήτρα. Μπορεί να φύγει το καλοκαίρι του 2025 με 8 εκατομμύρια ευρώ για το Μεξικό. Βλέπουν την πατρίδα του τι κάνει ο Πινέδα στην ΑΕΚ.

Και δεν είναι πλέον μόνον η Μοντερέι που τον ήθελε αυτή που τον παρακολουθεί αλλά και άλλες ομάδες, οι οποίες μπορούν να ρίξουν πολλά λεφτά στο τραπέζι.

Σε κάθε περίπτωση το καλοκαίρι φαίνεται πως θα ανοίξει νέος κύκλος συζητήσεων για τον Πινέδα, καθώς μπήκε άνω… τελεία στην υπόθεσή του και όχι τελεία και παύλα.

Το καλοκαίρι μπορεί να αργεί αλλά… θα έρθει.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με Πινέδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.