ΜΠΑΣΚΕΤ

Βαθμολογία Euroleague: Η κατάταξη μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν με 94-79.
Βαθμολογία Euroleague: Η κατάταξη μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν

Βαθμολογία Euroleague: Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Μπάγερν Μονάχου με 94-79 στο ανακαινισμένο και καταπράσινο πλέον ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική της Euroleague κι έκανε το 2Χ2 το βράδυ της Πέμπτης (11/10).

Την επόμενη αγωνιστική (3η) η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δοκιμάζεται στην Γαλλία από τη Παρί (15/10, 21:15), περσινή κάτοχο του EuroCup.

Δύο νίκες σε δύο αγωνιστικές έχουν και οι Μονακό, Φενέρμπαχτσε και ο Ερυθρός Αστέρας, του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενώ ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία επίσης να διπλασιάσει τις νίκες του υποδεχόμενος τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ την Παρασκευή (11/10, 21:15).

Από τα υπόλοιπα ματς της Πέμπτης ξεχωρίζει η νίκη της Φενέρμπαχτσε μέσα στην έδρα της Εφές με 83-78 και η πρώτη νίκη της Ρεάλ με 93-86 επί της Παρτιζάν.

Την Παρασκευή (11/10) εκτός του ματς Ολυμπιακού διεξάγονται και τα παιχνίδια Μπαρτσελόνα – Άλμπα Βερολίνου και Αρμάνι Μιλάνο – Παρί.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Euroleague

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Euroleague

Βαθμολογία Euroleague: Σε 2 αγωνιστικές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαθμολογία Euroleague: Η κατάταξη μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.