ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκαλύψεις του Μπακασέτα για τον Μπάλντοκ (vid)

Δύο περιστατικά βγήκαν από το στόμα του Τάσου Μπακασέτα για τον Τζορτζ Μπάλντοκ που δείχνουν πόσο δεμένος ήταν με την Εθνική Ελλάδας…
Αποκαλύψεις του Μπακασέτα για τον Μπάλντοκ (vid)

Το τέλος του ματς με την Αγγλία βρήκε τον Τάσο Μπακασέτα να κλαίει. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας μίλησε μετά τη νίκη στο Γουέμπλεϊ για τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Και είχε δύο ενδιαφέρουσες ιστορίες να πει…

Μπορεί να ήταν μια μεγάλη βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δεν μίλησε ποδοσφαιρικά ο Τάσος Μπακασέτας. Στις κουβέντες του, στη συμπεριφορά του, σε όλα του, ήταν ηγέτης, αρχηγός αυτής της ομάδας, αυτής της οικογένειας.

Δεν δίστασε να μιλήσει για ντροπή σε όσους δεν σεβάστηκαν τον χαμό του συμπαίκτη του σε Εθνική και Παναθηναϊκό. Αλλά θέλησε να δώσει στον κόσμο να καταλάβει πόσο δεμένος ήταν ο Μπάλντοκ με την Εθνική.

«Δύο περιστατικά θα σας πω. Ένα στο παιχνίδι με τη Γαλλία πέρυσι το καλοκαίρι. Όταν έπρεπε να βοηθήσει την ομάδα και έπαιξε με έναν αστράγαλο τούμπανο και ένα ακόμα. Χειρότερο. Όταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γεωργία είναι στα όρια της θλάσης. Έχει πάθει θλάση επί της ουσίας και τσακώνεται με τον γιατρό της ομάδας. Θέλει να παίξει. Παίζει για 60 λεπτά, παθαίνει ζημιά μόνο και μόνο για να βοηθήσει την ομάδα. Αυτός ήταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ. Με αυτή την αυταπάρνηση του Τζορτζ παίξαμε».

Νωρίτερα ανέφερε: «Είναι η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου στο ποδόσφαιρο. Την αφιερώνω στον Τζορτζ και στην οικογένειά του. Δεν θα έπρεπε ποτέ να γίνει το παιχνίδι.
Αποτελεί ντροπή για κάποιους  να προσπαθούν να επωφεληθούν από μια τέτοια τραγωδία λέγοντας χυδαιότητες για τον Τζορτζ και την οικογένειά του.
Ας είμαστε άνθρωποι σε αυτές τις στιγμές. Δεν κινήθηκαν όλοι σε αυτό το μήκος κύματος. Θα έπρεπε να ντρέπονται. Θα έπρεπε να σεβαστούν το παιδί, την οικογένειά του και εμάς».

COMBO DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η αρχηγική ομιλία του Τάσου Μπακασέτα στα αποδυτήρια

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποκαλύψεις του Μπακασέτα για τον Μπάλντοκ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.