MEDIA

Survivor 11/10: Χαμός ανάμεσα σε Τίγρεις και Αετούς – Βγαίνουν τα… μαχαίρια για τα καλά – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Άνω-κάτω οι παίκτες στο Survivor με τις εξελίξεις που έρχονται!
Survivor 11/10: Χαμός ανάμεσα σε Τίγρεις και Αετούς – Βγαίνουν τα… μαχαίρια για τα καλά – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Survivor 11/10: Ένα επεισόδιο γεμάτο κόντρες θα έχουμε απόψε στο Survivor, όπου τα πνεύματα δε λένε να ησυχάσουν και οι παίκτες να ηρεμήσουν.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε ότι μετά τον αγώνα οι Τίγρεις και οι Αετοί συνεχίζουν έντονες συζητήσεις, με τα πράγματα να ξεφεύγουν.

Αρχικά, το trailer που έδωσε ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα, μας δείχνει τη μία από τις δύο δίδυμες, να τα ρίχνει στον Γιάννη και να λέει ότι δεν της αρέσει η συμπεριφορά του στην καλύβα, βάζοντας σίγουρα λόγια και στους άλλους.

Ενώ παράλληλα βλέπουμε ότι προσπαθούν να βάλουν… φωτιά και στις Τίγρεις, θέλοντας να στοχοποιήσουν την Χριστιάνα.

Ωστόσο φαίνεται ότι οι Τίγρεις καταλαβαίνουν το σχέδιό τους και το συζητούν όλοι μεταξύ τους για να μην πέσει κανείς στην… παγίδα.

Survivor 11/10: Ποιος θα πάρει την ασυλία;

Φυσικά δε μένουμε εκεί, αφού έχουμε και την ομαδική ασυλία, όπου ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται τους παίκτες.

Εκείνοι θα πρέπει να τα δώσουν όλα σε έναν αρκετά δύσκολο στίβο μάχης, αν θέλουν να προστατέψουν την ομάδα τους.

Οι… μάχες είναι πολύ σκληρές και το Sportime φυσικά είναι εδώ για να σας μεταφέρει μία πολύ ισχυρή εκτίμηση για την ομάδα που θα πάρει το τοτέμ.

Πάντα θα πρέπει να περιμένουμε το οριστικό Survivor Spoiler, προκειμένου να είμαστε 100% σίγουροι για την ομάδα που θα πανηγυρίσει.

Δείτε το trailer του Survivor:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 11/10: Χαμός ανάμεσα σε Τίγρεις και Αετούς – Βγαίνουν τα… μαχαίρια για τα καλά – Τι άλλο έδειξε το trailer!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα