ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο φετινός Παναθηναϊκός μπορεί και χωρίς Σλούκα!

Ο φετινός Παναθηναϊκός δείχνει απίστευτα γεμάτος σε όλες τις θέσεις και είναι έτοιμος για όλα.
Ο φετινός Παναθηναϊκός μπορεί και χωρίς Σλούκα!

Δεύτερη σερί νίκη κατάφερε να πάρει ο Παναθηναϊκός για τη Euroleague, νικώντας άνετα στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, μπροστά στον κόσμο του, την Μπάγερν Μονάχου με 94-79.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, έδειξαν από νωρίς τα… δόντια τους και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα, δείχνοντας επιθετικές και αμυντικές αρετές, ακόμα και σε τόσο πρώιμο στάδιο στη σεζόν.

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν πραγματικά καταπληκτικός έχοντας 22 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ από κοντά του και ο Κέντρικ Ναν που σταμάτησε στους 17 πόντους, 7 ασίστ και 4 ριμπάουντ, κάνοντας σπουδαίο ματς.

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε και αρκετό rotation, ξεκουράζοντας παίκτες και δείχνοντας ότι φέτος οι επιλογές σε όλες τις θέσεις είναι πάρα πολλές.

Είναι ενδεικτικό ότι 11 από τους 12 παίκτες του ρόστερ, αγωνίστηκαν πάνω από 11 λεπτά, ζώντας το νέο… καυτό ΟΑΚΑ.

Ενώ έδειξε ακόμα και κάτι πιο σημαντικό, ότι ακόμα και χωρίς ο Κώστας Σλούκας να είναι σε καλή ημέρα, έχει και πάλι απαντήσεις, με κάθε τρόπο.

Παναθηναϊκός: Μπορεί και χωρίς τον αρχηγό του!

Ο Κώστας Σλούκας έδειξε την περασμένη σεζόν το πόσο κομβικός ήταν στο παιχνίδι της ομάδας της Αθήνας, κάτι που σίγουρα ισχύει και φέτος.

Ωστόσο και εκείνος δικαιούται να έχει ένα κακό παιχνίδι, μένοντας κόντρα στους Γερμανούς στο απόλυτο μηδέν χωρίς να μπορεί να βοηθήσει, γι’ αυτό και έμεινε αρκετά στον πάγκο.

Αυτό δεν προβλημάτισε καθόλου την ομάδα. Ο Λορέντζο Μπράουν, έδειξε ότι μπορεί να σταθεί εξαιρετικά στο ρόλο αυτό, έχοντας 9 πόντους, ενώ δημιούργησε με 5 τελικές πάσες.

Σίγουρα με τον Ισπανό σε καλή κατάσταση και την παρουσία των Τζέριαν Γκραντ και του Κέντρικ Ναν φυσικά στα γκαρντ, ο Κώστας Σλούκας μπορεί να πάρει και ένα… ρεπό.

Ο νέος Παναθηναϊκός δείχνει ακόμα πιο δυνατός από τον περσινό και έχει ένα και μοναδικό στόχο. Να κάνει το back to back στη Euroleague και να διαλύσει κάθε αντίπαλο που θα σταθεί στο δρόμο του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο φετινός Παναθηναϊκός μπορεί και χωρίς Σλούκα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.