MARKET

Η Αρχή της Ευρωπαϊκής Πορείας της MKS URBIS Gniezno με την AEP Panorama

Η MKS URBIS Gniezno ξεκινά την ευρωπαϊκή της πορεία αντιμετωπίζοντας την AEP Panorama από τη Θεσσαλονίκη!
Η Αρχή της Ευρωπαϊκής Πορείας της MKS URBIS Gniezno με την AEP Panorama

Η MKS URBIS Gniezno ξεκινά την ευρωπαϊκή της πορεία αντιμετωπίζοντας την AEP Panorama από τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 2ης φάσης του EHF European Cup. Η κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε με ζωντανή μετάδοση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης, ανέδειξε 32 ζευγάρια αντιπάλων, ανάμεσά τους και την αναμέτρηση των “Κιτρινόμαυρων Μελισσών” από το Gniezno με την ελληνική ομάδα.

Το μακρινό ταξίδι στην Ελλάδα θεωρείται μια καλή επιλογή, σε σύγκριση με πιο απαιτητικούς προορισμούς όπως το Αζερμπαϊτζάν και η Ισλανδία. Η AEP Panorama, ομάδα από την ομώνυμη περιοχή της Θεσσαλονίκης, κατέλαβε την 5η θέση στην Α1 κατηγορία πέρυσι και επιστρέφει στην ευρωπαϊκή σκηνή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Αυτό το διπλό παιχνίδι σηματοδοτεί μια ιστορική στιγμή για την MKS URBIS Gniezno, καθώς συμμετέχει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το Gniezno θα Υποδεχτεί το Δεύτερο Παιχνίδι της Σειράς

Το Gniezno, η ιστορική πρώτη πρωτεύουσα της Πολωνίας, θα υποδεχτεί το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με την AEP Panorama, https://www.mks-gniezno.pl/w/kierunek-grecja, προσφέροντας στους φιλάθλους όχι μόνο το πάθος του αθλητισμού αλλά και την ευκαιρία να γνωρίσουν μια πόλη γεμάτη πολιτισμό και ιστορία.

Βρίσκεται στην κεντρική Πολωνία και θεωρείται το λίκνο του πολωνικού έθνους. Ο εμβληματικός καθεδρικός ναός του Gniezno, όπου βρίσκονται τα λείψανα του Αγίου Βόιτσεχ, είναι ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της πόλης και σημείο αναφοράς για κάθε επισκέπτη.

Πέρα από την πλούσια ιστορία της, η πόλη προσφέρει γραφικούς δρόμους, ξεχωριστές πλατείες και καταπράσινα πάρκα που αναδεικνύουν την πολωνική φιλοξενία. Για τους λάτρεις της κουλτούρας και της παράδοσης, τα τοπικά μουσεία και τα φεστιβάλ που διοργανώνονται εδώ αποτελούν ιδανική αφορμή για επίσκεψη.

Ανακαλύψτε το Gniezno μέσω του αθλητισμού, μια πόλη που συνδυάζει το παρελθόν με το παρόν, καλωσορίζοντας κάθε επισκέπτη με ζεστασιά και πλούσια κληρονομιά.

Πως Κατάφερε η MKS URBIS Gniezno να Συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις

Η MKS URBIS Gniezno, με πάνω από 50 χρόνια παράδοσης στην εκπαίδευση παιδιών και νέων στο χάντμπολ, έχει εξελιχθεί σε μια δυναμική γυναικεία ομάδα, φτάνοντας μέχρι τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας δουλειάς και αφοσίωσης, κυρίως χάρη σε ανθρώπους όπως ο Jerzy Imbierowicz και οι προπονητές Robert Popek και Roman Solarek, οι οποίοι εστιάζουν όχι μόνο στις ανώτερες κατηγορίες, αλλά και στην ανάπτυξη νέων παικτών μέσα από τις σχολικές ομάδες και την ακαδημία του συλλόγου.

Η ομάδα εξασφάλισε την πρώτη της συμμετοχή στο EHF European Cup χάρη στην εξαιρετική της πορεία στην ORLEN Women’s Superleague, όπου τερμάτισε στην 4η θέση την περασμένη σεζόν.

Αυτή η επίδοση της έδωσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία και το όραμα του συλλόγου να αναδεικνύει νέες ταλαντούχες αθλήτριες, θέτοντας τη βάση για μελλοντικές επιτυχίες στο υψηλότερο επίπεδο.

MKS URBIS Gniezno vs AEP Panorama: Το Ευρωπαϊκό Ταξίδι Ξεκινάει στην Ελλάδα

Η MKS URBIS Gniezno ξεκινά το ευρωπαϊκό της ταξίδι με το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην AEP Panorama στη Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας μια σειρά δύο απαιτητικών αναμετρήσεων. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην Ελλάδα θα είναι καθοριστικό για την έκβαση της σειράς, καθώς οι δύο ομάδες θέλουν να διεκδικήσουν την πρόκριση με όλες τους τις δυνάμεις.

Η υποστήριξη της Πολωνικής Τουριστικής Οργάνωσης (Poland.Travel, https://www.poland.travel/) στο πλευρό του συλλόγου ενισχύει τη διοργάνωση αυτών των σημαντικών αγώνων, υπογραμμίζοντας τη σημασία της διεθνούς προβολής για το σύλλογο και την πόλη του Gniezno. Το δεύτερο παιχνίδι θα κρίνει την πορεία της ομάδας, σε μια σειρά που αναμένεται συναρπαστική.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Αρχή της Ευρωπαϊκής Πορείας της MKS URBIS Gniezno με την AEP Panorama», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.