SPORTIME BET

Σε κάθε γκολ του Εντρικ, η Ρεάλ θα πληρώνει… την πρώην ομάδα του

Η απίστευτη συμφωνία για τον Έντρικ!
Σε κάθε γκολ του Εντρικ, η Ρεάλ θα πληρώνει… την πρώην ομάδα του

Πρώτο παιχνίδι, πρώτο γκολ, πρώτες επευφημίες. Ο Έντρικ έφυγε ταλέντο από το Σάο Πάολο για να «μετρήσει τ’ άστρα» στην αγαπημένη του Ρεάλ. Και στη NetBet μπορεί να βρει κανείς ασύγκριτες αποδόσεις για στοίχημα, όπως και νέα, σούπερ παιχνίδια στο NetBet Casino.

Η εποχή του Εντρικ ήδη ξεκίνησε και το παιδικό του όνειρο, εκτός από ρομαντισμό, περιλαμβάνει και πολλά εκατομμύρια. Όχι, δεν αναφερόμαστε μόνο σε αυτά της μεταγραφής, ούτε στον μισθό του νεαρού Βραζιλιάνου, αλλά σ΄ αυτά που θα… πληρώνουν στην Παλμέιρας οι πρωταθλητές Ευρώπης τα επόμενα χρόνια, βάσει των όρων της συμφωνίας. 

Εντρικ. Ένα wonderkid από τα… πολλά τα οποία «βγάζει» η Βραζιλία και περνούν τον Ατλαντικό ανά τακτά χρονικά διαστήματα μετά βαΐων και κλάδων για την εκπλήρωση του παιδικού ονείρου. Το πρώτο σκέλος αυτού εκπληρώθηκε τη στιγμή της εισόδου στο θρυλικό γήπεδο στο οποίο άπαντες αναμένουν να λάμψει. Έβαλε ήδη γκολ σε αγώνα του «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Και θα ακολουθήσουν κι άλλα για τον τρίτο νεότερο σκόρερ στην ιστορία της «βασίλισσας».

Η Παλμέιρας από την οποία αγοράστηκε για… μόλις 50 εκατομμύρια ευρώ, ακολουθεί τα σημεία των καιρών σε ανάλογα project, «φόρτωσε» το εξαετές συμβόλαιο με όρους επίτευξης στόχων και, κάθε φορά που ο Έντρικ θα… πραγματοποιεί το όνειρό του, η ίδια θα έχει λαμβάνειν σημαντικά ποσά για τα επόμενα χρόνια, τα οποία έως το 2030 υπολογίζονται γύρω στα 12,5 εκατομμύρια ευρώ! Οι στόχοι αυτοί αφορούν στον συνδυασμό συγκεκριμένου αριθμού εμφανίσεων και λεπτών συμμετοχής σε La Liga και Champions League, ενώ εντύπωση προκαλεί ένας ειδικός όρος, ο οποίος κοστολογεί κυριολεκτικά κάθε κίνηση του Βραζιλιάνου στο γήπεδο: για κάθε γκολ, ασίστ ή πέναλντι η ομάδα από το Σάο Πάολο θα βάζει στα ταμεία της 35.000 ευρώ και μάλιστα ανεξαρτήτως διοργάνωσης!

Αναλυτικά, οι ειδικοί όροι:

-35.000 ευρώ για κάθε γκολ, ασίστ ή πέναλτι

-75.000 ευρώ για κάθε ματς που θα αγωνιστεί βασικός, παίζοντας τουλάχιστον για 45 λεπτά

-500.000 ευρώ εάν γίνει πρωταθλητής Ισπανίας έχοντας παίξει βασικός σε 8 αγώνες και 1.000.000 για 18 αγώνες

-500.000 ευρώ αν αγωνιστεί στον ημιτελικό του Champions League, ξεκινώντας σε 3 ματς και ενώ 1.000.000 εάν ξεκινήσει σε 7 παιχνίδια

-1.000.000 ευρώ αν κατακτήσει το Champions League έχοντας ξεκινήσει σε 4 παιχνίδια και 2.000.000 αν έχει ξεκινήσει σε 8 παιχνίδια

-1.000.000 ευρώ αν τιμηθεί με τα βραβεία Golden Boy ή Kopa

-1.000.0000 ευρώ αν είναι στο Top-3 του Ballon d’ Or ή του Fifa the Best

-2.000.000 αν είναι ο νικητής της Χρυσής Μπάλας ή του Fifa the Best

Κοντολογίς, όσο αυτός «μετράει τ΄ άστρα» στον καινούργιο κόσμο του, στο Σάο Πάολο μετράνε δολάρια και κοιτούν αριθμούς. Και η Ρεάλ θα πληρώνει…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σε κάθε γκολ του Εντρικ, η Ρεάλ θα πληρώνει… την πρώην ομάδα του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.