SPORTIME BET

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας live streaming (11/10)

Όλη η δράση του Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις παρέα με τη Novibet!
Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας live streaming (11/10)

Στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας (21:15) με στόχο την πρώτη του νίκη στη φετινή διοργάνωση για τη δεύτερη στροφή της Euroleague.

Δείτε τον αγώνα live ΕΔΩ

(κάνεις εγγραφή και χωρίς να χρειάζεται κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα της Euroleague ο Ολυμπιακός, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 82-71 από την Φενέρμπαχτσε, σε ένα ματς που πλήρωσε την αστοχία του, αλλά και την έλλειψη συνοχής. Οι Πειραιώτες στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη μπροστά στον κόσμο τους στο ΣΕΦ, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας αν και είδε τον Μουσταφά Φαλ να ανεβάζει ρυθμούς, δεν θα τον έχει ακόμη στη διάθεσή του, όπως και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ LIVE STREAMING 11/10

Από την άλλη μεριά, η Ζαλγκίρις του Αντρέα Τρινκιέρι, κατάφερε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, επικρατώντας στην έδρα της με 74-67 επί της Μπαρτσελόνα και τώρα θέλει να βάλει δύσκολα και στους «ερυθρόλευκους». Οι Λιθουανοί ηττήθηκαν στο πρωτάθλημά τους από τη Ρίτας και τώρα χρειάζονται αντίδραση ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουν.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ

(κάνεις εγγραφή και χωρίς να χρειάζεται κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας live streaming (11/10)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.