SPORTIME BET

Το Nations League συνεχίζεται με δυνατά παιχνίδια

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα
Το Nations League συνεχίζεται με δυνατά παιχνίδια

Η 3η αγωνιστική των ομίλων του Nations League συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο. Ακολουθούν, από την Κυριακή έως την Τρίτη, τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές δυνατές αναμετρήσεις.

Η Εθνική Ομάδα, πέτυχε ιστορική νίκη με 2-1 στο Wembley κόντρα στην Αγγλία και όλοι οι διεθνείς την αφιέρωσαν στον Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε απρόσμενα και πρόωρα από τη ζωή.

Βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 9 βαθμούς σε 3 παιχνίδια και την Κυριακή (21:45) υποδέχεται στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Ιρλανδία με στόχο το 4 στα 4.

Αμέτρητες αγορές, ανανεωμένο Bet Builder και νέο Cash Out* προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στον αγώνα Ελλάδα-Ιρλανδία και σε όλα τα ματς του Nations League.

Με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις παίζονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ, τα ακόλουθα παιχνίδια:

  • Παρασκευή 11 Οκτωβρίου (21:45): Ουγγαρία-Ολλανδία, Τσεχία-Αλβανία
  • Σάββατο 12 Οκτωβρίου (21:45): Λευκορωσία-Βόρεια Ιρλανδία
  • Κυριακή 13 Οκτωβρίου (21:45): Αυστρία-Νορβηγία
  • Δευτέρα 14 Οκτωβρίου (21:45): Βέλγιο-Γαλλία, Ουκρανία-Τσεχία

Για την πρώτη νίκη ο Ολυμπιακός με τη Ζαλγκίρις Κάουνας

Στη Euroleague ολοκληρώνεται σήμερα η 2η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται, στις 21:15, στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» τη Ζαλγκίρις Κάουνας και θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη.

Στις 21:30 αρχίζουν τα άλλα 2 παιχνίδια, Μιλάνο-Παρί και Μπαρτσελόνα-Άλμπα Βερολίνου.

Αμέτρητες αγορές προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τις αναμετρήσεις της Euroleague ανάμεσά τους και οι ακόλουθες:

  • Πρώτος σκόρερ αγώνα
  • Εύστοχα τρίποντα αγώνα
  • Ομάδα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα
  • Οver/Under ριμπάουντ παικτών
  • Οver/Under κλεψίματα
  • Οver/Under ασίστ παικτών

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το Nations League συνεχίζεται με δυνατά παιχνίδια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.