VIRAL

Τουρκία: Τρέλα για την Τουρκάλα διαιτητή με το ροζ βίντεο

Μετά το βίντεο, η Καραρσλάν απέκτησε χιλιάδες οπαδούς.
Τουρκία: Τρέλα για την Τουρκάλα διαιτητή με το ροζ βίντεο

Τα φώτα της δημοσιότητας έστρεψε πάνω της η Τουρκάλα διαιτητής και πρώην ποδοσφαιριστής, Ελίφ Καραρσλάν, η οποία αποκλείστηκε ισόβια από την Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επειδή αποκαλύφθηκε ροζ βίντεο της με άνδρα παρατηρητή διαιτησίας.

Μετά το βίντεο, η Καραρσλάν απέκτησε χιλιάδες οπαδούς ενώ η νεαρή διαιτητής τιμωρήθηκε ισόβια από την Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Το βίντεο με τον 61χρονο παρατηρητή Ορχάν Ερντεμίρ και την 24χρονη διαιτητή Ελίφ Καραραρσλάν διαδόθηκε στα social media.

Διαβάστε επίσης:

Πως να επιβιώσεις αν ταξιδέψεις 5000 χρόνια πίσω στο χρόνο: Τι πρέπει να κάνεις για να σε καλοδεχτούν και να μη σε σκοτώσουν

Σπέτσες: Βουνά σκουπιδιών με θέα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Τρέλα για την Τουρκάλα διαιτητή με το ροζ βίντεο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.