ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χοσε Λουΐς Μεντιλίμπαρ: Αλλάζει τα πάντα αυτός ο παίκτης

Είδε... αυτά που ήθελε ο Μεντιλίμπαρ και δεν βλέπει την... ώρα.
Χοσε Λουΐς Μεντιλίμπαρ: Αλλάζει τα πάντα αυτός ο παίκτης

Ο Γιουσούφ Γιαζιτσί έδειξε τα πρώτα δείγματα γραφής του στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Ρέντη και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έτριβε τα… χέρια του από ικανοποίηση με αυτά που είδε.

Ο 28χρονος Τούρκος παίζει πίσω από τον επιθετικό, μία θέση που έχει έλλειμμα φέτος ο Ολυμπιακός μετά την αποχώρηση του Κώστα Φορτούνη, έχει επαφή με το γκολ, σουτάρει, φτιάχνει ευκαιρίες γι αυτόν και τους συμπαίκτες του και έχει υψηλή τεχνική κατάρτιση.

Είδε… αυτά που ήθελε ο Μεντιλίμπαρ και δεν βλέπει την… ώρα να εντάξει τον Τούρκο στα αγωνιστικά του πλάνα. Μεγάλη η ποιότητα του 10 της Εθνικής Τουρκίας και ο Βάσκος κάνει ήδη τα… σχέδιά του με αυτόν πίσω από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Πιο πολύ απ’ όλα πάντως άρεσε στον Μεντιλίμπαρ πως ο Γιαζιτσί δεν φοβάται να σουτάρει και έχει πολύ καλό πόδι, στοιχείο που κρίνει πως έλειπε από τους ερυθρόλευκους.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Το παράδοξο με τους μικρούς του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Βέλντε – Γιατί λένε ότι δεν παίζει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χοσε Λουΐς Μεντιλίμπαρ: Αλλάζει τα πάντα αυτός ο παίκτης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.