ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας Απίθανη ατάκα για αυτόν τον παίκτη

Τι λένε οι Έλληνες διεθνείς στην Εθνική Ελλάδας, στις προπονήσεις, για τον Βαγγέλη Παυλίδη. Καιρό τώρα, όχι μετά τα γκολ κόντρα στην Αγγλία…
Εθνική Ελλάδας Απίθανη ατάκα για αυτόν τον παίκτη

Στην Εθνική Ελλάδας το λένε καιρό τώρα οι συμπαίκτες του. Τι; Μα για το ένστικτο του σκόρερ που έχει ο Βαγγέλης Παυλιδης. Ο επιθετικός της Μπενφίκα έμελλε να το αποδείξει απέναντι στην Αγγλία, στο Λονδίνο.

Βαγγέλης Παυλίδης! Ο cult hero του «Γουέμπλεϊ». Ο παίκτης που στο ποδοσφαιρικό βράδυ της ζωής του πρώτα κοίταξε τον ουρανό και μετά άφησε το συναίσθημα να «μιλήσει». Μετά από τα δύο γκολ, μπορούμε να μιλάμε για εκτόξευση του Βαγγέλη Παυλίδη.

Φέτος έκανε cash out τα γκολ του στην Ολλανδία με deal 18 μυρίων στην Μπενφίκα. Ακόμη υπάρχει το «βάρος» της φανέλας με το Νο9 στους «αετούς» (2 γκολ σε 9 αγώνες), αλλά το step up φάνηκε στο ματς με την Αγγλία: 4 επαφές στο box, 3 γκολ (το ένα ακυρώθηκε) και μία χαμένη ευκαιρία!

Τι λένε όμως οι συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδας για την αφεντιά του; Πως «9 στα 10 τελειώματα γράφουν. Άλλος παίκτης, άλλη δουλειά αφότου πήγε στην Μπενφίκα», το ραπόρτο των συμπαικτών του από την καθημερινότητα της Εθνικής!

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ελλάδας Απίθανη ατάκα για αυτόν τον παίκτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…