MEDIA

Survivor 12/10: Σοκ με το μεγάλο λάθος της Αγγελικής – Τεράστια συγκίνηση στις Τίγρεις!

Survivor 12/10: Πολλά που δεν περιμέναμε είδαμε το βράδυ της Παρασκευής στο Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να γίνει ακόμα πιο ανατρεπτικό. Συγκεκριμένα, αρχικά είδαμε ότι οι Τίγρεις πέρασαν στιγμές συγκίνησης, καθώς έλαβαν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία είχαν κερδίσει στον αγώνα τους. Αυτό σίγουρα τόνωσε το ηθικό τους, αφού...
Survivor 12/10: Σοκ με το μεγάλο λάθος της Αγγελικής – Τεράστια συγκίνηση στις Τίγρεις!

Survivor 12/10: Πολλά που δεν περιμέναμε είδαμε το βράδυ της Παρασκευής στο Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να γίνει ακόμα πιο ανατρεπτικό.

Συγκεκριμένα, αρχικά είδαμε ότι οι Τίγρεις πέρασαν στιγμές συγκίνησης, καθώς έλαβαν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία είχαν κερδίσει στον αγώνα τους.

Αυτό σίγουρα τόνωσε το ηθικό τους, αφού είναι ξεκάθαρο ότι όταν είσαι πάρα πολλά χιλιόμετρα μακριά από την οικογένεια του, ακόμα και η πιο απλή επικοινωνία σε ανεβάζει πάρα πολύ.

Αντίθετα, στους Αετούς, η κατάσταση δεν είναι καλή, αφού ο Γιάννης μπαίνει στο στόχαστρο των συμπαικτών του για τη στρατηγική του στους αγώνες και τις αντιδράσεις που έχει.

Από κει και πέρα, η Γεωργία ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για τις δυσκολίες στο Νησί της Εξορίας, λέγοντας πως είναι μια εμπειρία που σε καταπονεί τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Survivor 12/10: Όλα κίτρινα στο αγώνισμα ασυλίας!

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται τις δύο ομάδες, προκειμένου να αγωνιστούν για την ομαδική ασυλία και να προστατέψουν τους συμπαίκτες τους.

Οι μάχες είναι σκληρές σε ένα αρκετά δύσκολο στίβος μάχης, με τα ματσαρίσματα που βγαίνουν από την αρχή, να προκαλούν κάποια ερωτηματικά.

Ενώ δεν έλειψαν οι εντάσεις, όταν ο Γιάννης κατηγόρησε τον Άγγελο ότι τον στήνει διαρκώς στον τοίχο, δημιουργώντας πρόβλημα στην ομάδα των Αετών.

Παράλληλα, μία κουβέντα της Βίκυς στη Μαρία για τη Χριστιάνα προκάλεσε γέλια στις Τίγρεις, αφού είναι σα να προσπαθεί να της βάλει λόγια.

Οι Κίτρινοι δείχνουν και πάλι την ανωτερότητά τους και παίρνουν την ασυλία, πηγαίνοντας ως παρατηρητές στο συμβούλιο, όπως είδατε και στο Live του Sportime.

Survivor 12/10: Η απόλυτη ανατροπή!

Το συμβούλιο του νησιού είναι άκρως ανατρεπτικό, αφού και οι δύο ομάδες συζητούν για την κατάσταση που βρίσκονται.

Η αποτυχία των Αετών να κερδίσουν την ασυλία τους έφερε μπροστά στην κάλπη για να επιλέξουν τους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση.

Έτσι βγαίνουν ο Μιχάλης, η Ekaterina και η Αγγελική, με την τελευταία να αποκαλύπτει ότι ζήτησε από τον Γιάννη να την ψηφίσει για στρατηγικούς λόγους.

Αυτό ήταν το τεράστιο λάθος της, αφού μπήκε στη μάχη για να πετάξει κάποιον έξω και τελικά αποχώρησε η ίδια, δηλώντας όμως ότι δε μετανιώνει για τίποτα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 12/10: Σοκ με το μεγάλο λάθος της Αγγελικής – Τεράστια συγκίνηση στις Τίγρεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα