MEDIA

Survivor 12/10: Αρχίζουν τις σπόντες Μιχάλης και Γεωργία – Φέρνει νέες εντάσεις η τελευταία – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Χάος θα… απολαύσουμε σε ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor!
Survivor 12/10: Αρχίζουν τις σπόντες Μιχάλης και Γεωργία – Φέρνει νέες εντάσεις η τελευταία – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Survivor 12/10: Αρκετό… ψωμάκι μας έδωσε ο ΣΚΑΪ μέσα από το trailer του Survivor, με το αποψινό επεισόδιο να μη χάνεται.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε τα απόνερα της αποχώρησης της Αγγελικής, που μπορείτε να δείτε και στα Survivor Highlights για να έχετε γεμάτη εικόνα.

Έτσι ο Μιχάλης αρχίζει να πετάει τις σπόντες τους, τονίζοντας ότι «αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη».

Φυσικά αυτό πήγαινε στην κίνηση της Αγγελικής, που ήθελε να μπει στη μονομαχία για να πετάξει τους συμπαίκτες της εκτός παιχνιδιού και τελικώς την… πάτησε.

Την ίδια στιγμή βλέπουμε ότι οι ομάδες ετοιμάζονται για ακόμα μία σκληρή μάχη στο αγώνισμα, ενώ έχουμε και την επιστροφή της Γεωργίας.

Αυτή έρχεται με… φόρα και φέρνει νέους καβγάδες στις Τίγρεις, βγάζοντας τη Χριστιάνα από τα ρούχα της και προκαλώντας τη.

Survivor 12/10: Δείτε το trailer!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 12/10: Αρχίζουν τις σπόντες Μιχάλης και Γεωργία – Φέρνει νέες εντάσεις η τελευταία – Τι άλλο έδειξε το trailer!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.