ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μουσταφά Φαλ επιστρέφει και ο Ολυμπιακός αλλάζει τελείως!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται σίγουρα να αλλάξει επίπεδο με την επιστροφή του Μουσταφά Φαλ!
Ο Μουσταφά Φαλ επιστρέφει και ο Ολυμπιακός αλλάζει τελείως!

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ολυμπιακός μέσα στο ΣΕΦ, όπου νίκησε για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague τη Ζαλγκίρις Κάουνας με 74-68.

Η ομάδα του Πειραιά έκανε ένα καταιγιστικό πρώτο 10λεπτο, που προηγήθηκε με 21-6 και κάπου εκεί μάλλον πίστεψε ότι το ματς θα τελειώσει έτσι.

Οι Λιθουανοί όμως ήταν εκεί, πάλεψαν και κατάφεραν να επικρατήσουν στα επόμενα τρία δεκάλεπτα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βλέπει αρκετά θέματα στην ομάδα του.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα στην άμυνα, παίζοντας χωρίς συγκέντρωση, ενώ παράλληλα έκανε αρκετά λάθη και στις επιθετικές επιλογές του, όντας και πολύ άστοχος από τη γραμμή του τρίποντου με μόλις 4 στα 17.

Γι’ αυτό άλλωστε και χρειάστηκε το καλό βράδυ του Σάσα Βεζένκοφ που είχε 17 πόντους και 11 ριμπάουντ και του Εβάν Φουρνιέ που αρχίζει να βρίσκει τον καλό του εαυτό, έχοντας 15 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Ωστόσο είχε και μία μεγάλη επιστροφή, αφού λόγω των πολλών φάουλ που φορτώθηκαν οι Φιλίπ Πετρούσεφ και Μόουζες Ράιτ, ο Μουσταφά Φαλ, πάτησε παρκέ μετά το περσινό Final-4.

Ολυμπιακός: Αλλάζει τα πάντα ο Φαλ!

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν και φάνηκε άμεσα ότι ο ακόμα και ο ανέτοιμος Μουσταφά Φαλ, μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά και να δείξει το πόσο σημαντικό είναι.

Στα 7 σχεδόν λεπτά που βρέθηκε μέσα στο παρκέ, έδειξε σίγουρα ότι του λείπει ρυθμό, αλλά έκανε και αυτό που ξέρει καλύτερα.

Ο Ολυμπιακός άρχισε να γυρίζει τρομερά την μπάλα σε ορισμένες φάσεις και μάλιστα ο Γάλλος ήταν ο βασικός λόγος που βρέθηκαν δύο ξεμαρκάριστα τρίποντα, με τον Βιλντόζα και τον Παπανικολάου να βρίσκουν τελικώς τον στόχο.

Με αυτόν στο παρκέ οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν να θυμίζουν την ομάδα που ξέρουμε, τόσο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση και τώρα τον περιμένει να επιστρέψει στο 100%.

Ο Ολυμπιακός σίγουρα δεν είναι έτοιμος και θα ήταν παράλογο να είναι τέτοια εποχή, αφού πρέπει να φορμαριστεί άλλη χρονική στιγμή.

Ωστόσο είναι σίγουρο ότι μόλις μπει ο Μουσταφά Φαλ και είναι έτοιμος, τότε θα αλλάξει μία και καλή το παιχνίδι της ομάδας του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μουσταφά Φαλ επιστρέφει και ο Ολυμπιακός αλλάζει τελείως!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.