VIRAL

Η σύγκριση Ροντινέι και Κέιν που προκαλεί γέλια

«Βιτριολικό» βίντεο στο TikTok συγκρίνει τους τίτλους του Ροντινέι με αυτούς του Χάρι Κέιν που δεν υπάρχουν!
Η σύγκριση Ροντινέι και Κέιν που προκαλεί γέλια

Ο Χάρι Κέιν είναι ένας από τους πιο ικανούς επιθετικούς στον κόσμο, ωστόσο από πλευράς τίτλων ο 31χρονος ποδοσφαιριστής δεν τα έχει πάει και τόσο καλά. Αντιθέτως ο Ροντινέι τα έχει πάει σαφώς καλύτερα.

Βίντεο στο TikTok που έγινε Viral «σατιρίζει» την διαφορά κατακτήσεων που έχουν οι δύο ποδοσφαιριστές, με τον Κέιν να έχει πετύχει σχεδόν 400 γκολ στην καριέρα του (361 για την ακρίβεια και όχι 400 που αναφέρει το βίντεο), αλλά να στερείται από κούπες και τον μπακ του Ολυμπιακού (που έχει σκοράρει μόλις 18 τέρματα) να έχει σηκώσει αρκετά τρόπαια.

Τίτλοι Ροντινέι

Flamengo

Copa Libertadores: 2019, 2022
FIFA Club World Cup runner-up: 2019
Campeonato Brasileiro Série A: 2019
Campeonato Carioca: 2017, 2019
Copa do Brasil: 2022

Olympiacos

UEFA Europa Conference League: 2023–24

Τίτλοι Χάρι Κέιν

Tottenham Hotspur

Football League Cup/EFL Cup runner-up: 2014–15, 2020–21
UEFA Champions League runner-up: 2018–19
Bayern Munich

DFL-Supercup runner-up: 2023

England

UEFA European Championship runner-up: 2020, 2024
UEFA Nations League third place: 2018–19

England U17

Torneio Internacional Algarve U17: 2010

Δείτε παρακάτω το σκίτσο από τον πίνακα της σύγκρισης στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η σύγκριση Ροντινέι και Κέιν που προκαλεί γέλια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.