FEATURED

Ολυμπιακός – Άρης: Το κανάλι μετάδοσης και η περιγραφή του αγώνα Basket League

Δεύτερη αγωνιστική για τη Basket League με τον Ολυμπιακό να κοντράρεται με τον Άρη.
Ολυμπιακός – Άρης: Το κανάλι μετάδοσης και η περιγραφή του αγώνα Basket League

Ολυμπιακός και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League στο ΣΕΦ στην πρώτη εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» για το πρωτάθλημα στην έδρα τους.

Λίγες ώρες μετά την άσχημη εμφάνιση με τη Ζαλγκίρις αλλά και τη πρώτη νίκη στη EuroLeague, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ψάχνει από τους παίκτες του τη βελτίωση ιδιαίτερα μετά και το κακό παιχνίδι που έγινε στο Λαύριο.

Από την άλλη, Άρης δεν έκανε καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα και γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ σημειώνοντας μόλις 59 πόντους.

O αγώνας Ολυμπιακός – Άρης θα μεταδοθεί στις 17:15 ζωντανά από το κανάλι της ΕΡΤ3 σε περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Άρης: Το κανάλι μετάδοσης και η περιγραφή του αγώνα Basket League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις