MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: H Χάιδω λέει στον Παρασκευά να χωρίσει!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς».
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: H Χάιδω λέει στον Παρασκευά να χωρίσει!

Εξελίξεις που λίγοι περιμένουν θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς», που ήρθε και φέτος στο MEGA και πρωταγωνιστεί στην τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, στη συνέχεια της άκρως πετυχημένης σειράς, θα δούμε ότι η Αφροδίτη αισθάνεται αμηχανία και πικρία που η Ιουλία δεν την κάλεσε στο τραπέζι του γάμου, και οι υποψίες της για την ύπαρξη μιας σχέσης ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

Στο μεταξύ, η Αρετή έχει έναν έντονο καβγά με την Κούλα, κατηγορώντας την ότι της χάλασε τα σχέδια, και αποφασίζει να την διώξει τόσο από το σπίτι όσο και από τη δουλειά. Η Κούλα, χωρίς να έχει πουθενά να πάει, βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Δημοσθένη.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Σοκ στον Παρασκευά από τη Χάιδω!

Από κει και πέρα, ο Παρασκευάς εξομολογείται στη Χάιδω ότι τα αισθήματά του για την Ειρήνη έχουν αρχίσει να φθίνουν και εκείνη τον συμβουλεύει να προχωρήσει σε χωρισμό, αν πιστεύει ότι η σχέση τους δεν έχει μέλλον.

Στο μεταξύ, η Θεοδώρα ενημερώνει την Αναστασία ότι ο Αποστόλης έχει βγει για φαγητό με την Παυλίνα, προειδοποιώντας την να είναι προσεκτική και να πάρει τα μέτρα της, υπονοώντας πιθανή απιστία.

Τέλος, ο Στάθης και η Ιουλία συζητούν το ενδεχόμενο εκείνη να αναλάβει ρόλο στην καινούργια οικογενειακή επιχείρηση που πρόκειται να ανοίξει στην Αθήνα. Η Ιουλία εξετάζει την προοπτική αυτής της επαγγελματικής αλλαγής, καθώς η οικογένεια προετοιμάζεται για το νέο αυτό βήμα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ακούστε το τοπ 10 τραγουδιών του 1950 και κλάψτε με τα χάλια μας σήμερα

Θυμάστε το Nothing’s Gonna Change My Love For You; Πως είναι σήμερα ο τραγουδιστής, η πανέμορφη γυναίκα και η κούκλα κόρη του

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Η Δόμνα βάζει φωτιά στο γάμο της Ηλέκτρας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: H Χάιδω λέει στον Παρασκευά να χωρίσει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα