ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Νόα Οχάιο έκανε βίντεο-κλήση με τον Μπέλινγκχαμ για να δώσει χαρά σε ένα μικρό παιδάκι με καρκίνο!

Μία απλή κίνηση από τον Νόα Οχάιο που έφτιαξε τη διάθεση και τη μέρα ενός μικρού παιδιού.
Ο Νόα Οχάιο έκανε βίντεο-κλήση με τον Μπέλινγκχαμ για να δώσει χαρά σε ένα μικρό παιδάκι με καρκίνο!

Ο Νόα Οχάιο, είναι ένας νεαρός επιθετικός της Ουτρέχτης και μέλος της Εθνικής Ελπίδων της Ολλανδίας, που μπορεί να μην τον έχετε ακουστά.

Ωστόσο αυτό πρέπει να αλλάξει, αφού ο 21χρονος επιθετικός, παρέα με άλλους συμπαίκτες του στην Ολλανδία, επισκέφτηκαν έναν νοσοκομείο με παιδάκια, προκειμένου να περάσουν χαρούμενο χρόνο μαζί τους.

Έτσι κατάφεραν να τα κάνουν να χαμογελάσουν και να περάσουν ξένοιαστες στιγμές και έστω για λίγο να ξεφύγουν από τη δύσκολη καθημερινότητα.

Μάλιστα, ένα μικρό παιδάκι του ζήτησε να μιλήσει με τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ, που τον θαυμάζει και τον παρακολουθεί.

Ο Οχάιο φυσικά δεν του χάλασε χατίρι, αφού γνωρίζει τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή ήταν μαζί στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι και είναι και μισός Άγγλος.

Έτσι του τηλεφώνησε με βίντεο-κλήση και λίγο αργότερα, ο Μπέλινγκχαμ απάντησε, με τον Οχάιο να επιστρέφει ενθουσιασμένος στο δωμάτιο του παιδιού για να του δείξει την κλήση.

Δείτε το πανέμορφο στιγμιότυπο με τον Νόα Οχάιο!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OnsOranje (@onsoranje)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Νόα Οχάιο έκανε βίντεο-κλήση με τον Μπέλινγκχαμ για να δώσει χαρά σε ένα μικρό παιδάκι με καρκίνο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.