MEDIA

Παιχνίδια εκδίκησης: Ανατροπή – Εκεί θα παίξει πρώτα

Το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να προχωρήσει σε extender preview της νέας σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».
Παιχνίδια εκδίκησης: Ανατροπή – Εκεί θα παίξει πρώτα

Μπορεί τα Παιχνίδια εκδίκησης του ΑΝΤ1 να καθυστερήσουν την προβολή του στην ελεύθερη τηλεόραση, όμως, σύμφωνα με τη RealNews, η πρεμιέρα τους θα γίνει πρώτα πολύ νωρίτερα από αλλού!

Διπλή πρεμιέρα σε δύο διαφορετικές φάσεις θα κάνει το νέο ψυχολογικό θρίλερ του ΑΝΤ1. Η ελληνική εκδοχή του «Dr Foster», στην οποία πρωταγωνιστούν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Νίκος Κουρής, προορίζεται για το δεύτερο μισό της σεζόν στον αέρα του ΑΝΤ1, ωστόσο θα κάνει πρεμιέρα πολύ νωρίτερα στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1+.

Διαβάστε περισσότερα στο mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παιχνίδια εκδίκησης: Ανατροπή – Εκεί θα παίξει πρώτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.