ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Αυτός είναι το μεγάλο της ταλέντο – Τρελαίνει κόσμο

Ο παίκτης της ΑΕΚ που ξεχωρίζει.
ΑΕΚ: Αυτός είναι το μεγάλο της ταλέντο – Τρελαίνει κόσμο

Συγκριτικά με τους άλλους μεγάλους της Super League 1 η ΑΕΚ υστερεί κάπως στη δουλειά που κάνει στις ακαδημίες της. Ταλέντα, όμως, υπάρχουν.

Ορισμένες φορές δεν είναι αναγκαίο να τα δημιουργήσεις. Αρκεί να τα εντοπίσεις στην κατάλληλη ηλικία. Στη Β’ ομάδα, για παράδειγμα, η Ένωση έχει κάποιους παίκτες που τραβούν το βλέμμα.

Πρώτος όλων φυσικά ο Ελιάν Σόσα. Σε πολλούς το όνομά του δεν θα λέει κάτι, αλλά ο Αργεντινός έχει φροντίσει με το καλημέρα να γίνει γνωστός.

Η ΑΕΚ τον απέκτησε αυτό το καλοκαίρι. Στη Ντεφένσα έπαιζε και προηγουμένως ήταν στην Κ20 της Μπόκα Τζούνιορς. Μαζί της κατέκτησε και δύο τίτλους.

Ο γεννημένος στο Μπουένος Άιρες εξτρέμ,  παίζει κατά κύριο λόγο δεξιά. Του αρέσει να συγκλίνει και να εκτελεί. Τα τελειώματά του υποδειγματικά για την ώρα. Κόντρα στην Καλαμάτα με αυτό τον τρόπο σκόραρε.

Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του σε ισάριθμους αγώνες. Είχε βρει δίχτυα στην πρεμιέρα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με 1-0 επί της Παναχαϊκής. Έμεινε άσφαιρος μετά με την Ηλιούπολη, στο μοναδικό ματς που σίγησε προς το παρόν. Δύο γκολ πέτυχε στην ήττα με 4-2 από την Κηφισιά και ένα με την Καλαμάτα. Ο Σόσα δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και όσο βρίσκει δίχτυα, τόσο περισσότερος ντόρος θα γίνεται γύρω από το όνομά του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Αυτός είναι το μεγάλο της ταλέντο – Τρελαίνει κόσμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.