ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Live ενημέρωση: Ελλάδα – Ιρλανδία 2-0 Τελικό

Η εξέλιξη του Ελλάδα - Ιρλανδία για την 4η αγωνιστική του Uefa Nations League.
Live ενημέρωση: Ελλάδα – Ιρλανδία 2-0 Τελικό

Live ενημέρωση στο ΕλλάδαΙρλανδία που κάνει σέντρα στις 21:45 στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική του Β2 γκρουπ της League B του UEFA Nations League.

Νωρίτερα στο άλλο ματς του ομίλου μας η Αγγλία νίκησε την Φινλανδία με 3-1 εκτός έδρας κι έφτασε τους 9 βαθμούς όσους δηλαδή και Γαλανόλευκη. Συνεπως αν η Ελλάδα νικήσει τους Ιρλανδούς θα βρεθεί και πάλι μόνη πρώτη στην κορυφή με 12 βαθμούς πλέον.

Live ενημέρωση στο Ελλάδα – Ιρλανδία 2-0 Τελικό

Δείτε το δεύτερο γκολ της Ελλάδας για το 2-0 από τον Πέτρο Μάνταλο

Τέλος! Ελλάδα – Ιρλανδία 2-0 με τα γκολ των Μπακασέτα στο 48′ και Μάνταλου στο 90+2′. Κάναμε το 4Χ4 στον όμιλο είμαστε πρώτοι με 12 βαθμούς και υποδεχόμαστε τον Νοέμβριο του Άγγλους.
Τ

90+2′ ΓΚΟΟΟΛΛ! 2-0 η Ελλάδα! Ο Μάνταλος κλέβει από τον τερματοφύλακα στην αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής, στη συνέχεια τον περνάει και από πλάγια πλασάρει με το αριστερό για το 2-0! Η Εθνική σφράγισε οριστικά μια σπουδαία νίκη!

Τρία λεπτά καθυστερήσεις, μετράνε ήδη.

85′: Στα τελευταία 15 λεπτά η Ιρλανδία έχει πάρει μέτρα στο γήπεδο και προσπαθεί για ένα γκολ. Η Εθνική μας έχει γυρίσει πίσω περισσότερο από ότι θα έπρεπε ωστόσο δεν έχει επιτρέψει στους Ιρλανδούς να την απειλήσουν με κλασικές φάσεις, παρά μόνο σε 1-2 περιπτώσεις.

82′ Διπλή αλλαγή για την Εθνική: Μάνταλος και Τσιμίκας αντί Κουρμπέλη και Τζόλη.

Η Ελλάδα υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική την Αγγλία, συγκεκριμένα στις 14 Νοεμβρίου και ώρα 21:45 σε ένα ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στον όμιλο

Ο Κουρμπέλης θα χάσει το μεγάλο ματς με την Αγγλία λόγω καρτών.

72′ Διπλή αλλαγή για την Εθνική: Δουβίκας και Ζαφείρης μέσα αντί των Παυλίδη και Μπακασέτα. Θερμό χειροκρότημα από το ελληνικό κοινό.

69′: Απειλεί η Ιρλανδία! Μετά από κεφαλιά του Τέιλορ από πλεονεκτική θέση, ο Βλαχοδήμος διώχνει!

30,253 φίλαθλοι στο γήπεδο, διατέθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια. Είχε ανακοινωθεί και sold out το μεσημέρι, ενώ στο γήπεδο υπάρχει και μια κερκίδα με Ιρλανδούς οπαδούς.

Δείτε το γκολ του Μπακασέτα για το 1-0 της Ελλάδας

48′ ΓΚΟΟΟΛΛ 1-0: Η Ελλάδα ανοίγει το σκορ με σουτάρα του Τάσου Μπακασέτα από γύρισμα του Τζόλη! Έκρηξη πανηγυρισμών στο Καραϊσκάκης, με τον παίκτη του Παναθηναϊκού να δείχνει ψηλά στον ουρανό τον Τζορτζ Μπάλντοκ!

46′: Άρχισε το Β’ μέρος!

Ελλάδα – Ιρλανδία 0-0 στο Ημίχρονο. Η Ελλάδα ήταν σαφώς ανώτερη απο την αντίπαλό της, ειδικά στο διάστημα 10′-29′ η ομάδα του Γιοβάνοβιτς πίεσε, έτρεξε και έχασε 3-4 μεγάλες ευκαιρίες. Η κατοχή άγγιξε το 70%-30%, με την Ιρλανδία να είναι σε κάποιες περιπτώσεις επικίνδυνη είτε στην κόντρα είτε σε στημένα είτε από ένα δικό μας λάθος στην αρχή του ματς.

Live ενημέρωση: Καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο, είναι ένα λεπτό.

Μία ακόμη καλή ευκαιρία για την Εθνική προέκυψε στο 29′ όταν μετά από ωραίους συνδυασμούς ο Γιαννούλης σούταρε από κοντά, πλάγια αριστερά αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Μετά την ευκαιρία των Ιρλανδών η Ελλάδα έχει πάρει τα ηνία του ματς και πιέζει για ένα γκολ. Μασούρας (11′) και στη συνέχεια Μπακασέτας – Παυλίδης  σε διπλή ευκαιρία (19′) «φλέρταραν» έντονα με το γκολ!

4′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ιρλανδία! Ύστερα από γέμισμα του Κουρμπέλη, η μπάλα κόντραρε στον Ρότα και κατέληξε στον Φέργκιουσον ο οποποίος βρέθηκε φάτσα με τον Βλαχοδήμο. Ευτυχώς έπειτα από κόντρα που του έβαλε ο Ρότα το σουτ ήταν άσχημο με τη μπάλα να καταλήγει πολύ άουτ.

Συγκλονιστική η ενός λεπτού σιγή για τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Στο γήπεδο υπάρχει και πανό τγια τον αδικοχαμένο άσο.

Live ενημέρωση: 1′: Άρχισε το ματς!

Ελλάδα – Ιρλανδία: Οι ενδεκάδες

ΕΛΛΑΔΑ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Μπακασέτας, Μασούρας, Τζόλης, Παυλίδης.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Κέλεχερ, Ο’Σέι, Κόλινς, Σκέιλς, Μπρέιντι, Κούλεν, Σμόντις, Νάιτ, Ογκμπένε, Πέιροτ, Φέργκιουσον.

Οι πάγκοι

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Μανδάς, Βαγιαννίδης, Ντόη, Ρέτσος, Δουβίκας, Πέλκας, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης, Μάνταλος, Τσιμίκας.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Ο’Λίρι, Τράβερς, Ομποσέλε, Ομομπαμιντέλε, Μολούμπι, Ίνταχ, ΜακΆτιρ, Άζαζ, Τέιλορ, ΜακΓκραθ, Τζόνστον.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Live ενημέρωση: Ελλάδα – Ιρλανδία 2-0 Τελικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.