MEDIA

Ταμπού επόμενα επεισόδια: Έκτορας και Πέρσα αντιμέτωποι με την Αλεξάνδρα στο σπίτι της Μάρθας!

Όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ταμπού».
Ταμπού επόμενα επεισόδια: Έκτορας και Πέρσα αντιμέτωποι με την Αλεξάνδρα στο σπίτι της Μάρθας!

Καταιγισμό εξελίξεων θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ταμπού», που προβάλλεται από τη συχνότητα του MEGA.

Αν και μιλάμε για μία σειρά που έκανε φέτος της εμφάνισή της, έχει αρχίσει ήδη να… χτίζει το δικό της κοινό, κάτι που φαίνεται και στην τηλεθέαση.

Έτσι στη συνέχεια της, θα δούμε την Ελίνα να προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει στήριξη κάτι που την κάνει να τηλεφωνήσει στη Μαριλένα, αλλά εκείνη της κλείνει το τηλέφωνο, αφήνοντάς την χωρίς καμία άλλη επιλογή εκτός από την πορνεία.

Στα Γιάννενα, η Ματίνα νιώθει εγκλωβισμένη από τον ασφυκτικό έλεγχο της μητέρας της. Την ίδια στιγμή, η Ελένη ανακρίνει τον Γαβριήλ, αποκαλύπτοντάς του ότι η Σύνθια ήταν έγκυος με το παιδί του, κάτι που τον σοκάρει.

Ταμπού επόμενα επεισόδια: Κάνουν την εμφάνισή τους Έκτορας και Πέρσα!

Ο Έκτορας και η Πέρσα αποφασίζουν να κάνουν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι, πηγαίνοντας για φαγητό στο σπίτι της Μάρθας. Ωστόσο, τα πράγματα περιπλέκονται όταν εμφανίζεται ξαφνικά η Αλεξάνδρα, δημιουργώντας ένταση.

Η υπαστυνόμος Κατερίνα στοιχειώνεται από ένα τραγικό περιστατικό που συνδέεται με τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον Αντρέα, ο οποίος βρίσκεται σε ίδρυμα αποκατάστασης.

Παράλληλα, ο Νεκτάριος ανακαλύπτει ότι η Ελισάβετ έχει κάνει αίτηση για να προσληφθεί ξανά ως αεροσυνοδός, γεγονός που προκαλεί ακόμα μία σύγκρουση μεταξύ τους. Σε μια άλλη εξέλιξη, η Μελία αναθέτει στην Αγλαΐα να ενημερώσει την Πέρσα πως είναι έγκυος από τον Έκτορα, πυροδοτώντας νέες εντάσεις.

Στο μεταξύ, οι ερωτικές περιπτύξεις του Κυριάκου και της Μυρτώς καταλήγουν στο διαδίκτυο, κάτι που έχει απρόβλεπτες συνέπειες για τα δύο παιδιά και τις οικογένειές τους, καθώς η προσωπική τους ζωή εκτίθεται δημόσια, προκαλώντας σοκ και αναστάτωση.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Ταμπού και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Money Drop: Αυτά τα προβληματα εχει το νεο παιχνιδι του ALPHA

Παιχνίδια εκδίκησης: Ανατροπή – Εκεί θα παίξει πρώτα

Η κατάρα της Τζελας Δελαφράγκα: Δεν θέλουν να μπει τέλος στη σειρά – Τι έγινε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ταμπού επόμενα επεισόδια: Έκτορας και Πέρσα αντιμέτωποι με την Αλεξάνδρα στο σπίτι της Μάρθας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα