MEDIA

Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης βάζει να απαγάγουν τον Ρασίντ

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Τιμωρός»!
Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης βάζει να απαγάγουν τον Ρασίντ

Πολλά θα διάφορα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια «Ο Τιμωρός», που αρχίζει να ανεβάζει… στροφές μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Το ενδιαφέρον κορυφώνεται και βλέπουμε ότι ο Μάρκος αντικρίζει τον Αλέξη πάνω από τον τάφο του και η επιθυμία του για εκδίκηση γίνεται ακόμα πιο έντονη, καθώς τα παλιά τραύματα ξαναζωντανεύουν.

Παράλληλα, ο Λεωνίδας αρχίζει να υποψιάζεται την κρυφή συνάντηση της Ναταλίας και του Πέτρου, αναρωτώμενος αν πρόκειται για συνωμότες που σχεδιάζουν κάτι σκοτεινό εναντίον του. Η καχυποψία του μεγαλώνει, καθώς φοβάται ότι απειλείται από αυτούς.

Την ίδια στιγμή, η Αγγελική προσπαθεί να μάθει αν η Έλλη διατηρεί ακόμα συναισθήματα για τον Μάρκο, κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει το γάμο της.

Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια: Η Έλλη ταξιδεύει στις αναμνήσεις!

Η Έλλη, καθώς ταξιδεύει στις αναμνήσεις του παρελθόντος, βρίσκεται αντιμέτωπη με συναισθηματικά διλήμματα που ενδέχεται να κλονίσουν τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Ταυτόχρονα, ο Αντώνης, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να βάλει τέλος στο ζήτημα του Ρασίντ, αποφασίζει να διατάξει την απαγωγή του, φέρνοντας τον Μάρκο σε θέση να προσπαθήσει να τον σώσει.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να αποφευχθεί η τραγωδία, ενώ οι Κομνηνοί, αποφασισμένοι να προστατέψουν τα σκοτεινά τους μυστικά, δείχνουν έτοιμοι να φτάσουν στα άκρα.

Τα γεγονότα οδηγούνται σε κρίσιμη καμπή, καθώς οι συνωμοσίες, οι απειλές και τα συναισθηματικά αδιέξοδα μπλέκουν τους ήρωες σε έναν φαύλο κύκλο που δεν αφήνει περιθώρια για λάθη ή πισωγυρίσματα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά ο Τιμωρός και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης βάζει να απαγάγουν τον Ρασίντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα