ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Για ποιον μικρό ρώταγε ο Μεντιλίμπαρ τον Συλαϊδόπουλο

Ρώτησε για έναν ακόμα παίκτη που του... κέντρισε το ενδιαφέρον.
Ολυμπιακός: Για ποιον μικρό ρώταγε ο Μεντιλίμπαρ τον Συλαϊδόπουλο

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρακολουθεί την εξέλιξη των «μικρών» της Κ19 του Ολυμπιακού, ώστε να έχει πλήρη εικόνα για το ποιους θα ανεβάσει στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα.

Η απόφαση του Μεντιλίμπαρ είναι να πάρουν αγωνιστικές ευκαιρίες δύο ακόμα παίκτες από τους πέντε που ακολούθησαν την καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για τον Θεοφάνη Μπακούλα και τον Αντώνη Παπακανέλλο. Αυτοί θα ειναι, με αυτή τη σειρά, οι δύο επόμενοι νεαροί που θα δούμε κάποια στιγμή να παίρνουν χρόνο συμμετοχής από τον Βάσκο.

Όμως, ο Μεντιλίμπαρ ρώτησε για έναν ακόμα παίκτη που του… κέντρισε το ενδιαφέρον. Ο λόγος για το Λώλη, ο οποίος έπαιξε επιθετικός στον φιλικό αγώνα των ερυθρόλευκων με τον Ατρόμητο.

Ο Νίκος Λώλης ήρθε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο από τις Ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα και ξεχώρισε αμέσως για το κορμί του και την τεχνική του κατάρτιση.

Ο Μεντιλίμπαρ βλέπει στον μικρό στοιχεία που θεωρεί μοναδικά ενώ πιστεύει πως αν εξελιχθεί μπορεί να γίνει χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του.

Δεν είναι τυχαίο οτι ρώτησε και τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο για τον παίκτη.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό δεν άρεσε στον Ολυμπιακό με την Εθνική

Μπάμπης Κωστούλας : Φαινόμενο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Για ποιον μικρό ρώταγε ο Μεντιλίμπαρ τον Συλαϊδόπουλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.