ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τον έχει ξεχάσει ο Αλόνσο αυτό τον παίκτη

Ο Παναθηναϊκός τον έχει ανάγκη και ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν τον βάζει.
Παναθηναϊκός: Τον έχει ξεχάσει ο Αλόνσο αυτό τον παίκτη

Ιατρικά είναι έτοιμος εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες. Ο Παναθηναϊκός τον έχει μεγάλη ανάγκη, αλλά ο Ντιέγκο Αλόνσο τον αφήνει σταθερά στο περιθώριο.

Η διακοπή του Οκτωβρίου τον βοήθησε να δουλέψει και άλλο. Είχε τον χρόνο να προπονηθεί ακόμη περισσότερο. Μόνο που αυτή τη φάση την έχει ξεπεράσει ο Χόρντουρ Μάγκνουσον. Εκείνο που του λείπει είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Όσο και να προπονηθεί, αγωνιστικό ρυθμό θέλει και για να τον βρει, θα πρέπει να τον εμπιστευτεί ο Ουρουγουανός τεχνικός. Για την ώρα δεν το κάνει. Τον έχει μόνιμα παρκαρισμένο.

Πολυτέλεια θα έλεγε κανείς. Ο Σένκεφελντ όσες φορές παίζει, είναι κατώτερος του αναμενομένου και την ίδια ώρα οι βασικοί Γεντβάι και Ίνγκασον αλλάζουν θέσεις. Αριστερό στόπερ δεν είναι κανείς εκ των δύο με αποτέλεσμα να υπάρχει θέμα σε αυτό.

Κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση με το τρικ του Αλόνσο να πάει αριστερά ο Ισλανδός. Είναι πιο έμπειρος και πιο ποιοτικός και δείχνει ικανός να διαχειριστεί καλύτερα τις δυσκολίες. Ωστόσο, έναν αριστερό στόπερ έχει ο Παναθηναϊκός και ο προπονητής του δεν φροντίζει να τον εντάξει σταδιακά στην ομάδα.

Ο Μάγκνουσον πέρα από αριστεροπόδαρος, έχει και στοιχεία που λείπουν. Εξαιρετική πρώτη πάσα κοντινή και μακρινή, αλλά και τρομερή ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Τον έχει ξεχάσει ο Αλόνσο αυτό τον παίκτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.