ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Athens Kallithea: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

Η Athens Kallithea έχει μπλέξει για τα καλά.
Athens Kallithea: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

Μετά την επιστροφή της στη Super League 1 η Athens Kallithea προχώρησε σε μία επιλογή που είχε αρκετό ρίσκο. Αυτό ήθελε, αυτό έκανε. Ιταλό προπονητή αναζητούσε και ο Μάσιμο Ντονάτι έπεισε δίχως να έχει λαμπερό βιογραφικό ως κόουτς.

Οι πρώτες εμφανίσεις με τους μεγάλους άρεσαν. Ήττα με Ολυμπιακό με καλή εμφάνιση, ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Μόνο που στα υπόλοιπα παιχνίδια η Athens Kallithea κάθε άλλο παρά εντυπωσιάζει. Από τα 0-0 με Λεβαδειακό και Λαμία έως την ισοπαλία ελέω Μπερναμπέ στον Βόλο. Στο Κύπελλο γλίτωσε στα πέναλτι τον αποκλεισμό από τον Διαγόρα της Super League 2, ενώ στη διακοπή πήγε με την ήττα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Με λίγα λόγια ο Ντονάτι δεν έχει πανηγυρίσει ούτε μία νίκη. Μόνο ο Λεβαδειακός έχει πάθει κάτι αντίστοιχο, αλλά σύγκριση μεταξύ τους δεν υπάρχει. Πολύ καλύτερη η εικόνα των Βοιωτών έως τώρα και ας έχουν έναν βαθμό λιγότερο.

Κάπως έτσι ένα μαγαζί-γωνία σε facilities, πληρωμές και με ευρωπαϊκή προσέγγιση των ποδοσφαιρικών πεπραγμένων έμπλεξε για τα καλά. Η κατάσταση ζορίζει και στα επόμενα παιχνίδια αναζητά αντίδραση. Γιατί αν δεν έρθουν οι βαθμοί, το πρόβλημα θα μεγαλώσει.

Στα νέα γραφεία του club αυτό που λένε είναι πως ο Ντονάτι θα το γυρίσει. Εάν δεν τα καταφέρει, όμως, τίποτα δεν θα είναι εύκολο από τη στιγμή που τα πάντα φέρουν τη δική του υπογραφή. Πώς να ακυρώσεις κάποιον, όταν του έδωσες τέτοια ελευθερία σε μεταγραφές, σύστημα και σχεδιασμό; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Athens Kallithea: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.