ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παυλίδης: Έκοβε το «μάτι» τους! Ποια ομάδα του BIG4 τον απέρριψε!

Ο Παυλίδης δοκιμάστηκε και απορρίφθηκε από ομάδα του BIG 4 όταν ήταν 15 χρονών!
Παυλίδης: Έκοβε το «μάτι» τους! Ποια ομάδα του BIG4 τον απέρριψε!

Όταν ο Βαγγέλης Παυλίδης δοκιμάστηκε και «κόπηκε» στην ΑΕΚ όταν ήταν ακόμα 15 χρονών παιδί!

Δίχως αμφιβολία ο Βαγγέλης Παυλίδης ήταν το πρόσωπο των ημερών με τα δύο γκολ που πέτυχε στο «Γουέμπλει». Στη μεγάλη νίκη της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Αγγλία.

Ο Έλληνας επιθετικός που αγωνίζεται στην Μπενφίκα έφυγε από μικρός στο εξωτερικό και ίσως αυτό τον βοήθησε στην εξέλιξη του. Μια φορά κι έναν καιρό πάντως, όταν ακόμη ήταν έφηβος, στα 15 του χρόνια, αποφάσισε να αφήσει για λίγο την ακαδημία των «Μπέμπηδων» απ΄ όπου αναδείχθηκε, για να δοκιμάσει την τύχη του στην ΑΕΚ.

Λάθη βεβαίως γίνονται και θα γίνονται πάντα. Κανείς δεν μπορεί να προβλεψει το μέλλον και να είναι σίγουρος για την εξέλιξη ενός 15άχρονου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση προφανώς το λάθος ήταν χοντρό, αφού ο Παυλίδης υποτιμήθηκε και απορρίφθηκε στην πραγματικότητα καθώς ουδείς ασχολήθηκε σοβαρά μαζί του.

Και οι ομάδες της Θεσσαλονίκης τον είχαν ουσιαστικά στα πόδια τους όμως δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα. Όταν ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να κάνει μια κίνηση, ο Παυλίδης είχε ήδη πάρει την απόφαση να φύγει στο εξωτερικό. Και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε για την επιλογή του.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παυλίδης: Έκοβε το «μάτι» τους! Ποια ομάδα του BIG4 τον απέρριψε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.