ΜΠΑΣΚΕΤ

Βαθμολογία Euroleague: Πώς διαμορφώθηκε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού και την ήττα του Παναθηναϊκού

Η βαθμολογία στη Euroleague μετά το 89-68 του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι και την ήττα με 84-80 του Παναθηναϊκού από την Παρί.
Βαθμολογία Euroleague: Πώς διαμορφώθηκε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού και την ήττα του Παναθηναϊκού

Βαθμολογία Euroleague: Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός επί της Αρμάνι Μιλάνο κερδίζοντας με 89-68 στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν κακός απέναντι στην Παρί, γνωρίζοντας ήττα με 84-80 για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Αυτή ήταν η 2η νίκη για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία στην 4η αγωνιστική που διεξάγεται μέσα στην εβδομάδα, φιλοξενείται στις 18/10 (20:30) στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές.

Από την πλευρά της η ομάδα του Εργκίν Αταμάν γνώρισε την πρώτη της ήττα στη διοργάνωση, ενώ την 4η αγωνιστική δοκιμάζεται στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ (17/10, 21:45).

Μια Ρεάλ που γνώρισε μία ακόμη ήττα, αυτή τη φορά με 76-72 στην έδρα της Μπασκόνια. Στο μεταξύ ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκανε το 3Χ3 και φιγουράρει στην κορυφή μετά το εντυπωσιακό 76-57 μέσα στην Πόλη επί της Φενέρ!

Εξάλλου σημαντική νίκη πέτυχε και η Μακάμπι με 93-91 επί της Εφές, όπως και η Ζαλγκίρις με 71-68 επί της Βίρτους στην Ιταλία.

Τέλος πρώτη νίκη στην φετινή διοργάνωση πανηγύρισε και η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με 86-78 κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και το υπόλοιπο πρόγραμμα

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και το υπόλοιπο πρόγραμμα

Βαθμολογία Euroleague: σε 3 αγωνιστικές

Βαθμολογία Euroleague: σε 3 αγωνιστικές

 

Η επόμενη αγωνιστική στη Euroleague (4η)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαθμολογία Euroleague: Πώς διαμορφώθηκε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού και την ήττα του Παναθηναϊκού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.