ΚΑΙΡΟΣ

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου: Τι φοράμε σήμερα με τις νεφώσεις και τους ανέμους

Σήμερα, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, ο καιρός φέρνει αραιές νεφώσεις και ανέμους σε πολλές περιοχές της χώρας. Από την Αττική μέχρι τη Θεσσαλονίκη και τα νησιά, δες τι να φορέσεις για να είσαι άνετος όλη μέρα.
Τετάρτη 16 Οκτωβρίου: Τι φοράμε σήμερα με τις νεφώσεις και τους ανέμους

Σήμερα ο καιρός είναι αρκετά ήπιος, αλλά θα έχουμε αλλαγές κατά τη διάρκεια της ημέρας σε αρκετές περιοχές. Ας δούμε τι να φορέσετε για να είστε άνετοι και στυλάτοι!

Αττική:

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς, και με αραιές νεφώσεις δεν υπάρχει ανάγκη για κάτι βαρύ. Ένα ελαφρύ μπουφάν ή ζακέτα το πρωί είναι η ιδανική επιλογή για όλους, ενώ το μεσημέρι μπορείτε να μείνετε με το μπλουζάκι σας καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει. Τα παιδιά που θα πάνε σχολείο μπορούν να φορέσουν αθλητικά και να έχουν μια ζακετούλα στην τσάντα τους για το πρωί.

Θεσσαλονίκη:

Αραιές νεφώσεις το πρωί που θα πυκνώσουν το απόγευμα, με θερμοκρασίες από 17 έως 25 βαθμούς. Σκεφτείτε να φορέσετε ένα ελαφρύ πανωφόρι για το πρωί, αλλά έχετε μαζί σας κάτι πιο ζεστό, ειδικά αν δουλεύετε ή έχετε δραστηριότητες το απόγευμα. Τα παιδιά που πάνε σχολείο θα είναι εντάξει με ζακέτα και αθλητικά παπούτσια, αλλά προσέξτε λίγο το απόγευμα που οι νεφώσεις μπορεί να φέρουν λίγη δροσιά.

Νησιά Αιγαίου και Κρήτη:

Με δυνατούς ανέμους 4-6 μποφόρ και θερμοκρασίες στους 25-27 βαθμούς, η μέρα ξεκινάει με ήλιο, αλλά ο άνεμος μπορεί να κάνει το ντύσιμο πιο σημαντικό. Φορέστε ελαφριά ρούχα και έχετε μαζί σας ένα αντιανεμικό για τη δροσιά των ανέμων. Για τα παιδιά που θα πάνε σχολείο, αθλητικά παπούτσια και ένα λεπτό αντιανεμικό είναι ιδανικά.

Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα:

Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 8 έως 28 βαθμούς με νεφώσεις το μεσημέρι. Ξεκινήστε με ένα ελαφρύ πουλόβερ το πρωί και κρατήστε μια ζακέτα για αργότερα. Τα παιδιά που θα πάνε σχολείο μπορούν να ξεκινήσουν με ελαφρύ μπουφάν το πρωί και να είναι έτοιμα για πιο ζεστές ώρες το μεσημέρι.

Ντύσιμο με στρώσεις είναι η καλύτερη επιλογή σήμερα, ώστε να προσαρμόζεστε στις αλλαγές του καιρού κατά τη διάρκεια της ημέρας. Και αν χρειάζεται να βγείτε από το σπίτι με τον ήλιο, πάρτε μαζί σας μια ζακέτα για την απογευματινή δροσιά, ειδικά αν σας περιμένουν εξωτερικές δουλειές ή μαθήματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τετάρτη 16 Οκτωβρίου: Τι φοράμε σήμερα με τις νεφώσεις και τους ανέμους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.