MEDIA

Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά επόμενα επεισόδια: Άγρια κακοποίηση της Λεώνης!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά»Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά»
Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά επόμενα επεισόδια: Άγρια κακοποίηση της Λεώνης!

Σοκαριστικές εξελίξεις θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά», με τον ΑΝΤ1 να θέλει να τρελάνει τους τηλεθεατές.

Οι εικόνες που θα δούμε θα είναι πολύ σκληρές και η μία ανατροπή θα διαδέχεται την άλλη, με τα νούμερα στην τηλεθέαση, να ετοιμάζονται να εκτοξευτούν.

Η συνάντηση της Λεώνης με την Πανδώρα αλλάζει ριζικά τη ζωή της τελευταίας. Αρχικά, η Πανδώρα πιστεύει πως έχει πέσει θύμα μαγείας από τη Λεώνη και γεμίζει οργή.

Ωστόσο, τα πραγματικά προβλήματα ξεκινούν για τη Λεώνη όταν εκείνη και ο Άδωνις βρίσκονται στο στόχαστρο του Τζουζέπε, ο οποίος την υποψιάζεται για τους θανάτους των συνεργατών της.

Όταν οι συνεργάτες της βρίσκονται νεκροί, ο Τζουζέπε είναι βέβαιος ότι εκείνη εμπλέκεται στους φόνους και την οδηγεί στον πύργο των Λασκαραίων, όπου σκοπεύει να τη δικάσει.

Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά επόμενα επεισόδια: Βασανίζεται στα χέρια του Τζουζέπε η Λεώνη!

Η Λεώνη προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά της, αλλά η κατάσταση περιπλέκεται καθώς η υπόθεση συνδέεται με μια σειρά μυστηριωδών φόνων νεαρών κοριτσιών.

Παρά τις προσπάθειές της, ο Τζουζέπε την φυλακίζει και καταφεύγει σε βασανιστήρια, αποφασισμένος να την κάνει να ομολογήσει. Η Λεώνη περνάει φρικτές στιγμές στα υπόγεια του πύργου, ενώ ο Τζουζέπε πιέζει αμείλικτα για μια ομολογία.

Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο για τη Λεώνη όταν ο Άδωνις αποκαλύπτει ένα ψέμα της, το οποίο την βάζει σε ακόμη χειρότερη θέση. Πλέον, η Λεώνη βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο, και είναι αβέβαιο αν θα καταφέρει να επιβιώσει από την οργή και τα βασανιστήρια του Τζουζέπε.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Μάγισσα Φλεγόμενη καρδιά και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά επόμενα επεισόδια: Άγρια κακοποίηση της Λεώνης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα